2 erkek 2 dişi yavruyu ayrı kafeslere koyup zamanı gelene kadar kzıştırmak ??

hammer

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
karaer
S. aleyküm arkadaşlar evet daha önce açtığm konudanda hatırlıyacaksınız.. Bir karar verdim gardrobun en üstüne yani tavanına 2 adet kafese yerlestiricem kusları erkekler ayrı kafeste dişiler ayrı kafeste..... Artık yaşı kaçsa zamanı gelene kadar kızışmalarını sağlamayı düşünüyorum (kendim yapacağım gaga taşı, yumurta maması , ilave nijer tohumu i havuç v.b ile)  evil_idea .... Sormak istediğim erkekler aynı kafeste ve dişiler diğer kafeste beraber olunca afedersiniz tabiri caizse affınıza sığınarak lezleşme gibi bir durum olurmu.... Zamanı gelnce pvc mi diyolar ne diyolar iki gözlü onlardan düsünüyorum.... Bide br sorum olacak yumurta kabuğunu toz haline getirip gaga taşının içine katsak ?????? tşkrler....

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Evet zaten hepimiz öyle yapıyoruz erkekleri bitarafa dişileri bitarafa yapıyoruz dinlendiriyoruz 1 ay sonrada bırlestırıyoruz bişey olmaz sıkıntı yapma hayırlı üretimler

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Umut ERGÜN' Alıntı:
Evet zaten hepimiz öyle yapıyoruz erkekleri bitarafa dişileri bitarafa yapıyoruz dinlendiriyoruz 1 ay sonrada bırlestırıyoruz bişey olmaz sıkıntı yapma hayırlı üretimler

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Bir sorun teşkil etmez yumurta kabuğunu katabilirsiniz.. Ayrıca belirttiğiniz konuya magazinsel bir soru olarak bakıyorum.. O durum insanlar için geçerlidir.. :)

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Umut ERGÜN' Alıntı:
+1