Arkadaşlar selam, bi arkadaşın emanet ettiği kuşlara bakıyorum yaklaşık 3-4 aydır. Ben çift sanıyordum ki arkadaşta öyle biliyormuş fakat mantar ile ilgili bir konu üzerine kuşçuya gittikten sonra ikisininde erkek olduğunu öğrendim. Aynı kafeste yaşıyorlar, iyi de anlaşıyorlar fakat sizce bunlara eş almalı mıyım ? Yoksa böyle yaşamaya devam mı etsinler ? Ayrıca alacak olursam eğer dişiler ile de anlaşabilirler mi ? Nasıl seçim yapmalıyım ?
Bu arada yakın zamanda 4 aylık biri erkek biri dişi cennet papağanı aldım. Şimdi birde muhabbet kuşları için yine ayrı kafes ve 2 dişi alırsam 6 kuşa bakmak biraz zor olacak ama yine de acı çekmelerini de istemiyorum, pek bu konuda bilgim yok o yüzden fikirlerinizi söylerseniz sevinirim
Bu arada yakın zamanda 4 aylık biri erkek biri dişi cennet papağanı aldım. Şimdi birde muhabbet kuşları için yine ayrı kafes ve 2 dişi alırsam 6 kuşa bakmak biraz zor olacak ama yine de acı çekmelerini de istemiyorum, pek bu konuda bilgim yok o yüzden fikirlerinizi söylerseniz sevinirim