2. günlük yavru öldü... fotoğraflı

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
23 sabahı yumurtadan çıkan yavrumu bu sabah ölü buldum. dıştan görülen bir şey yok beslenmişte. anlayamadım morluk yok kuruma yok.. neden olmuş olabilir. gece boyunca çok bağırdı.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Onur TÜFEKÇİ' Alıntı:
Zihniyete bak. Çok güzel söz var fakat burası uygun değl yobazcan.
onur bey arkadaş bir şeyi unutmuş. müslümanlıkta yardıma muhtaç olana yardım edilir dalga geçilmez. bir yardım konusuna bunu yazıyorsa ve dalga geçiyorsa bence kendi müslümanlığını sorgulasın.

armanyman_

Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
şenol
benim anlamadığım,böyle dengesiz insanların burada ne işi olduğu,kardeşim bu konularla ilgileniyorsan ne işin var burada,git ilahiyat sitelerine

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Okan ŞENOL' Alıntı:
benim anlamadığım,böyle dengesiz insanların burada ne işi olduğu,kardeşim bu konularla ilgileniyorsan ne işin var burada,git ilahiyat sitelerine
işte bu durumlara geldi artık herşey. yardım yerine yargıla sorgula. bunun bu forumda başıma gelmesi çok şaşırttı beni.

onurtufekci

Üyemiz
Ercan YAŞAR' Alıntı:
onur bey arkadaş bir şeyi unutmuş. müslümanlıkta yardıma muhtaç olana yardım edilir dalga geçilmez. bir yardım konusuna bunu yazıyorsa ve dalga geçiyorsa bence kendi müslümanlığını sorgulasın.
Ercan bey,
Burda söz konusu bir can. Müslümanlık, hristiyanlık demiyorum. Söz konusu bir canlının canı. Mevzu buyken orda din olmaz insanlık olur. Ve burda sizin sormanızdaki mana diğer yavrularda da karşılaşmamak için sorarak öğrenip önlem almak.
Neyse fazla yorum yapmak istemiyorum yoksa ağzım bozulacak.

armanyman_

Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
şenol
muhtemelen dış güçlerin işidir bu.ben bu güzel sitede bir çok konuyu okuyorum kimsedende böyle şeyler dumadım

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
Okan ŞENOL' Alıntı:
muhtemelen dış güçlerin işidir bu.ben bu güzel sitede bir çok konuyu okuyorum kimsedende böyle şeyler dumadım
abi dış güçler derken amerikamı :)

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Onur TÜFEKÇİ' Alıntı:
Ercan bey,
Burda söz konusu bir can. Müslümanlık, hristiyanlık demiyorum. Söz konusu bir canlının canı. Mevzu buyken orda din olmaz insanlık olur. Ve burda sizin sormanızdaki mana diğer yavrularda da karşılaşmamak için sorarak öğrenip önlem almak.
Neyse fazla yorum yapmak istemiyorum yoksa ağzım bozulacak.
onur bey doğru söylüyorsunuz. sonuçta burdaki bir çok kişi kadar profesyonel değilim ve bilgi almak yuvadaki diğer yavruları korumak adına açılmış bir konu ama gel gelelim aldığım cevap ta bu. teşekkürler ilginiz için.

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Okan ŞENOL' Alıntı:
okan bu kadar da boş işlerin adamılarsa ben bişey diyemem.

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
kuş gayet sağlam görünüyor  geçmiş olsun  Selahattin abi o fake üyelerden zaten bıkmış adamlar kendini küçültmekten bıkmadılar çekemeyenler fake hesaplarla geliyolar işte böyle sitelere konuları dagıtıp alaycı alaycı yazıp gidiyorlar onlarda ya site sahibidir yaada kıskanc arkadaslardır yani takılmayalım böyle şeyler Allah herkesin gönlüne göre versin iyi forumlar

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Ümit BAY' Alıntı:
kuş gayet sağlam görünüyor  geçmiş olsun  Selahattin abi o fake üyelerden zaten bıkmış adamlar kendini küçültmekten bıkmadılar çekemeyenler fake hesaplarla geliyolar işte böyle sitelere konuları dagıtıp alaycı alaycı yazıp gidiyorlar onlarda ya site sahibidir yaada kıskanc arkadaslardır yani takılmayalım böyle şeyler Allah herkesin gönlüne göre versin iyi forumlar
teşekkürler ümit bey.

Tuan MAKSEL

Yeni Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
ÇAKMAK
adam manikür pedikürcü kuş yerine tırnağa odaklanmış

Zafer Yüce

Yeni Üyemiz
Adı
Zafer
Soyadı
Yüce
recep bey bı fotosunu gondersınde nasıl oluyomus muslumanlık ogrenelı ;nasıl bı zıhnıyet bu  anlamıyorum....

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
bu arada anne üzerine yatmadığından yavru kuş soğuktan ölmüş olabilir