ercanyasar
Uzman Üyemiz
sabah bulduğumda diğer yavruyla koyun koyunaydı ama dediğiniz gibi muhtemelen.Mert AYDIN' Alıntı:bu arada anne üzerine yatmadığından yavru kuş soğuktan ölmüş olabilir
teşekkürler
sabah bulduğumda diğer yavruyla koyun koyunaydı ama dediğiniz gibi muhtemelen.Mert AYDIN' Alıntı:bu arada anne üzerine yatmadığından yavru kuş soğuktan ölmüş olabilir
Büyük ihtimal dinamik IP kullanıyordur. O yüzden çözüm olmaz.Mert AYDIN' Alıntı:Selahattin abi bu şahsın ip nosunu yasaklayamıyor musunuz??
Garibimin ismi recep bile değilZafer YÜCE' Alıntı:recep bey bı fotosunu gondersınde nasıl oluyomus muslumanlık ogrenelı ;nasıl bı zıhnıyet bu anlamıyorum....
iyi dilekleriniz için teşekkürler.Semih KARACA' Alıntı:Büyük ihtimal dinamik IP kullanıyordur. O yüzden çözüm olmaz.
Yavru için de üzüldüm Ercan bey. Umarım diğer yavrular sağlıklı bir şekilde büyür.
Mehmet KURT.' Alıntı:Garibimin ismi recep bile değilBüyük çoğunluk biliyor kim olduğunu.Sahte sahte takılıyor buralarda,kuyruk acısı büyük...
rica ederim umarım hepsi kurtulurErcan YAŞAR' Alıntı:atilla bey teşekkürler hastalıktan değilmiş şükür diğer 2 kardeşi yaşıyor. bir yavru daha kaybettim ama onun nedeni de yumurtadan çıkamaması oldu.
ilginiz için teşekkürler