2 günlük yavrular

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
ii akşamlar dün sabah ve gece 4 yumurtadan 2 tane yavru çıktı şuan yanılmıyorsam bi dolu bi boş var sormak istediğim yavruların kursağına baktım sarı bişeyler var anası besliyo heralde gerçi tam emin olmadım ben işlerim yoğun olduğu için bunlara hazır mama almıştım sarı renkli güzel kokulu içinde nijer var anladığım kadarıyla fazla yemyolar ama burda mllet yazıyo mamalığa koyuyorum akşama bitiyor diyen arkadaş çok ben bunlara bu mamaı sevdirmek yedirmek için içine ne koyabilirim bozulmuycak ve bitene kadar kafesin içinde bulunduracağım birşey sölerseniz sevinirim

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Deneme yanılma yöntemiyle kuşlarınızın sevdigi mamayı bulabilirsiniz ama genelde sevdikleri

Kuru mama içine havuç, yumurta, irmik, pirinç unu, mısır unu,  bebe bisküvisi

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Hayırlı olsun diliyorum. Bir çok alternatifiniz var. Mama hazırlamaya, kuşlarınızın hangi besini yeyip-yemediğini anlamak için daha erken davransaydınız daha iyi olurdu.
  2 günlük yavruların günlük besin ihtiyaçları azdır fakat  zamanla artacak, haberiniz olsun.
  Piyasada bir çok hazır mama var, onlardan tercihiniz size zaman kazandırabilir.
  Babylere Allahtan sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum. Hayırlı olsun diliyorum.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
seliko' Alıntı:
ii akşamlar dün sabah ve gece 4 yumurtadan 2 tane yavru çıktı şuan yanılmıyorsam bi dolu bi boş var sormak istediğim yavruların kursağına baktım sarı bişeyler var anası besliyo heralde gerçi tam emin olmadım ben işlerim yoğun olduğu için bunlara hazır mama almıştım sarı renkli güzel kokulu içinde nijer var anladığım kadarıyla fazla yemyolar ama burda mllet yazıyo mamalığa koyuyorum akşama bitiyor diyen arkadaş çok ben bunlara bu mamaı sevdirmek yedirmek için içine ne koyabilirim bozulmuycak ve bitene kadar kafesin içinde bulunduracağım birşey sölerseniz sevinirim
Kuşlarınız mamayı sevmişki yiyorlar. Her kuş ihtiyacı olan kadar yer. Mamaya ek olarak yumurta ve havuç rendeleyebilirsiniz. Ayrıca mamaya kekik katmanızda faydalı olacaktır

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
KUŞLARIN HEPSİ TAMAMINI BİTİRECEKDİYE BİRŞEY YOK BAZISI AZ YER FAZISI MAMALIK FUL OLDUĞU HALDE BİTİRİR AMA SONUÇTA YAVRUYA BAKMASI ÖNEMLİ HAYIRLI OLSUN YAVRULARINIZ

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
ilker ERTÜRK' Alıntı:
KUŞLARIN HEPSİ TAMAMINI BİTİRECEKDİYE BİRŞEY YOK BAZISI AZ YER FAZISI MAMALIK FUL OLDUĞU HALDE BİTİRİR AMA SONUÇTA YAVRUYA BAKMASI ÖNEMLİ HAYIRLI OLSUN YAVRULARINIZ
+1

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
teşekkrüler peki yemliklerini kafesden almam doğru alormu mama yemeleri için

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
valla hocam yediklerini görmüyorum bilğim kdarıylada yavruların sürekli darıyla beslenmesi ölmesine sebeb oluyormuş hazmedemediklei için

0.2_lee

Üyemiz
Adı
seko
Soyadı
kara
sanırım mama yavru muhabbetlere ıyı gelmıyor bu aksam yuvayı kontrol ıcın actım yavrunun tekı olmustu kursagı şiş ve yumusacık tamamen mama hazmedememıs