2 ısıtıcı arasında kaldım,Yardım edermisiniz arkadaşlar.

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Selam Arkadaşlar,Evimin yaklaşık 6m2 lik bir odasında muhabbet kuşu besliyorum.ısıtıcı olarak  aşağıda resimlerde gördüğünüz 2 ürün arasında kaldım.bu konuda yardımcı olurmusunuz.bunlar ıstımaya yeterli olur mu 6m2 odayı.
1. ısıtıc blyss 5 dilim yağlı radyatör.

• Beş dilimli mini yağlı radyatör
• 500 W
• Ayarlanabilir termostat
• Devrilme emniyeti
• Aşırı ısınma emniyeti
• 2 Yıl Garantili
2.ısıtı kumtel Lx-2831 Quadro 4x4 Buharlı QUARTZ Isıtıcı

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

• 1800 W
• 3 Ayrı güçte kullanım
• Buharlı
• Termostat ile sıcaklık ayarı
• 4 adet quartz tüp
• Devrilme emniyeti
• Özel patentli elipsodial sarım ile % 25 daha fazla performans
• 22 saniyede şok ısıtma
• 22x43x43 cm.
• Ağırlık: 1,9 kg.
• 2 Yıl Garantili

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
kardeşim benim tavsiyem  yağlı radyr.  alman 1.si  daha sağlıklı ayrıca almışken zaman ayarlı olanlarından almanı tavsiye ederim  hayırlısı olsun

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Murat AŞKIN' Alıntı:
kardeşim benim tavsiyem  yağlı radyr.  alman 1.si  daha sağlıklı ayrıca almışken zaman ayarlı olanlarından almanı tavsiye ederim  hayırlısı olsun
...WAT  farkıda  var ayrıca ekonomı ve  düşüp devrilmeye karsı yangın riski  cok daha az....

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
teşekkür ederim kardeşim cevaplarınız için,şunuda sormak istiyorum mini radyatöre bugün  koç taşta baktım biraz ufak gibi geldi ama  500wat sizce ısıtırmı 6m2 odayı?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
odanın yalıtımı iyiyse ikiside işini görür
ancak elektrık sarfıyatı bıraz cebini yakacak:)

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
yapıcak bişey yok kardeşim faturaya mecbur kullanıcaz malum havalar soğuk..odanın yalıtımı pencereleri kapıları kapladım süngerle komple,şuan eskisine göre iyi oldu..tek düşüncem 5 dilim yağlı radyatör 500wat ısıtırmı diyeydi ama onu alamayı düşnüyorum şuan.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Murat AŞKIN' Alıntı:
aynen zaman ayarlı radyatör 150-160 tl

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Zaman ayarı için Digital saatli priz aldım kardeşim.kartla alıcağım için şuan bu iki ürün arasında kaldım.hala karar veremedim.5 Dilim mini yağlı radyatör(500wat) 39 tl,Kumtel buharlı elektirik sobası(1800watt) 50 tl,

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Dün 1. olanı aldım balkonda üretim yapıyorum 60 tl termostatlı orta ayarda içersi sıcak değil ama soğukta değil 6 metreye biraz daha büyük olamalı derim.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Usta ben çok anlamam ama 2 resimden aşağıdaki bir abimde var.Tüyleri yakıyor yanık kokusu oluşuyor.İçerideki havayı etkiliyordur bu da tabi.

mumit

Takipçi Üyemiz
2003 yılından beri muhabbet kuşu üretiyorum tecrübelerime dayanarak hiçbir zaman önü açık ısıtıcı ufo gibi almayınız tüy ve toz yakıyor ortam pis kokar kuşları rahatsız edersiniz dilimli yağlı radyatör almanı tavsiye ederim havayı kurutmamak için radyatör ün üstüne su dolu çelik tas veya cezve koyunuz.

üretimhane muhabbet lerde 13-14 derecede bile ısıtıcıya gerek yok ve yavru alırsınız yeterki cereyan olmasın...