K kariza Yeni Üyemiz Katılım 1 Eki 2013 Mesajlar 19 Adı Hasan Soyadı Yilmaz 3 Eki 2015 #1 2 katlı az kullanılmış kendinden yuvalıklı pvc kafes arıyorum istanbul içi olması daha iyidir ilgilenen arkadaşların msj atarsa sevınırım...
2 katlı az kullanılmış kendinden yuvalıklı pvc kafes arıyorum istanbul içi olması daha iyidir ilgilenen arkadaşların msj atarsa sevınırım...
O Orhan ERGÜN Takipçi Üyemiz Katılım 5 Mar 2014 Mesajlar 203 Konum DİYARBAKIR Adı ORHAN Soyadı ERGİN 3 Eki 2015 #2 üyesi olduğum başka bi sitede Gökhan Erkan isimli bi arkadaş satıyodu... 3 katlı, istanbul da...
K kariza Yeni Üyemiz Katılım 1 Eki 2013 Mesajlar 19 Adı Hasan Soyadı Yilmaz 3 Eki 2015 #3 hangi site kardeş
B BULENT KIZILCIK Üyemiz Katılım 15 Ocak 2013 Mesajlar 46 3 Eki 2015 #4 Merhaba bende kullanmadigim aradiginiz tarzda kafes var. Istanbul kafesten almistim. 2 katli yandan yuvalikli. Mesaj atarsaniz gorusuruz. Istanbuldayim.
Merhaba bende kullanmadigim aradiginiz tarzda kafes var. Istanbul kafesten almistim. 2 katli yandan yuvalikli. Mesaj atarsaniz gorusuruz. Istanbuldayim.