2. kuluçka yumurtalar boş

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
arkadaşlar öncelikle herkese bol bol üretimler dilerim benim 1 çiftimin 2. kuluçka dönemi 1.kuluçka 8 yumurta 8 ide boş 2. kuluçka 7 yumurta 7side boş bunun kaynağı nedir ne yapmalıyım 2 günde bir yumurta maması yapıyorum haftada  2 sefer bütün çiftlerime 10 çift avi-avit kullanıyorum ama yumurtalar boş bugun aldım altından yumurtaları kuşların yaşları ortalama 2 yasındalar

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
dişi kızgın olup kızgınlık yumurtası yapıyor olabilir çiftleri değiştirmenizde yarar var

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Çiftleşme gerçekleşmiyordur. Böyle bir durumda erkeği değiştirmekten başka yapacağınız birşey yok.

E

elaziz2316

Guest
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Çiftleşme gerçekleşmiyordur. Böyle bir durumda erkeği değiştirmekten başka yapacağınız birşey yok.
    Bence de aynı çift üzerinde fazla ısrar etmek doğru olmaz. Değiştirmeniz iyi olacaktır.

kroklin

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.minipetshop.com
Adı
HABİP
Soyadı
TARLA
bendede böyle yerli bir çift var ben eşleri hiç bozmadım.altına jumbolarımın fazla yumurtalarını çekiyorum çok güzel yavruya bakıyorlar.sizinde böyle bir olanağınız varsa deneyin . teşekkürler

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Çiftleştiklerini görmüşmüydünüz ?  Cinsiyetlerinden emin misiniz ?
    Daha öncede aynı kafese "Eş olsunlar" diyerek 2 dişi koyan arkadaşlarımız olmuştu.

AviVit kullanmasanızda kuşlarınız üreyeceklerdir. En sağlıklı üretim "İlaçsız Üretim".. Saygılarımla..

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
belki erkek basamıyordur veya dişi bastırt mıyordur kızgınlık yumurtası yapıyordur benimde bir üretici arkadaşım da aynı sorun vardı 2 kuluçkada tüm yumurtalar boş çıkmıştı sorun erkektedir diye erkeği bana vermişti kuş bende hemen eş oldu şimdi 6 yavruları var yani sorunu her zaman erkekte aramamak lazım belki dişi bastırmıyordur

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Ahmet Tatlıpınar' Alıntı:
belki erkek basamıyordur veya dişi bastırt mıyordur kızgınlık yumurtası yapıyordur benimde bir üretici arkadaşım da aynı sorun vardı 2 kuluçkada tüm yumurtalar boş çıkmıştı sorun erkektedir diye erkeği bana vermişti kuş bende hemen eş oldu şimdi 6 yavruları var yani sorunu her zaman erkekte aramamak lazım belki dişi bastırmıyordur
bencede çiftleşme tam olarak gerçekleşmiyor dişi kuş döllendiğini zannedip yumurtalığını yumurtaya hazırlıyor ...
şuan bir çiftim var ilk kuluçkası 6 yumurta yaptı ve yumurtaların hepsinin tarihi geçti yumurtalar boş..:(