2 Metreden Düşen Yavru Zarar Görür mü ?

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Yuvalık kontrolü yaparken yeni tüylenmeye başlamış bir yavru 2 metreden fazla bir yükseklikten kendini aşağıya attı. Göbek üstü düştü ve şap diye bir ses geldi. Acaba iç organları zarar görürmü. Başına bu durum gelenlerin tecrübelerini öğrenmek isterim.

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
yere çarpma ve şiddete bağlı sonuçlar görülebilir kısmi felçler döş kemiğinde yamulmalar gelişim bozuklukları iç kanamalara istinaden oluşur bu durumlar tabı ıc kanama buyuk boyuttaysa durum cıddı ıse yuva ıcınde anı olumlerlede sonuclanabılır fakat hıc bır sıkıntı yasamamıs kadar saglıklı bır gelısım gosterıp kardeslerınden dahada sorunsuz  bir yetişkinde olabilir genelde karın bolgesı uzerıne olanca şiddeti ile çarpma biçimindeki düşüşlerde ölümler hızlı veya yavas kacınılmaz olabılır fakat Allah'ın taktiri bekleyi p görmek lazım ben olasılıkları sıraladım kolay gelsın.

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Abdullah YILMAZ' Alıntı:
yere çarpma ve şiddete bağlı sonuçlar görülebilir kısmi felçler döş kemiğinde yamulmalar gelişim bozuklukları iç kanamalara istinaden oluşur bu durumlar tabı ıc kanama buyuk boyuttaysa durum cıddı ıse yuva ıcınde anı olumlerlede sonuclanabılır fakat hıc bır sıkıntı yasamamıs kadar saglıklı bır gelısım gosterıp kardeslerınden dahada sorunsuz  bir yetişkinde olabilir genelde karın bolgesı uzerıne olanca şiddeti ile çarpma biçimindeki düşüşlerde ölümler hızlı veya yavas kacınılmaz olabılır fakat Allah'ın taktiri bekleyi p görmek lazım ben olasılıkları sıraladım kolay gelsın.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
yere çarpma ve şiddete bağlı sonuçlar görülebilir kısmi felçler döş kemiğinde yamulmalar gelişim bozuklukları iç kanamalara istinaden oluşur bu durumlar tabı ıc kanama buyuk boyuttaysa durum cıddı ıse yuva ıcınde anı olumlerlede sonuclanabılır fakat hıc bır sıkıntı yasamamıs kadar saglıklı bır gelısım gosterıp kardeslerınden dahada sorunsuz  bir yetişkinde olabilir genelde karın bolgesı uzerıne olanca şiddeti ile çarpma biçimindeki düşüşlerde ölümler hızlı veya yavas kacınılmaz olabılır fakat Allah'ın taktiri bekleyi p görmek lazım ben olasılıkları sıraladım kolay gelsın ABDULLAH YLMAZ ARKADASA KATILIYORUM.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Çok bilinmeyenli bir denklem sorusu gibi olmuş.. 

Abdullah bey, cevabı sadece Allah bilir. Yavrunuzun 12-13 günlük olduğunu tahmin ediyorum.    Yuvaya bırakıp gözlemleye bilirsiniz. Biz ancak dua edebiliriz; Dilerim sorunsuzca bağımsızlığını kazanabilir.
  Lütfen, sonucu bizimle paylaşınız..

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
adem sen çok yaşa niye düşürdün 1 ay bekliyotsun 1 sn kaybedeceksin inşallah bir şey olmaz diyelim  ama kısmetten çıktıysa yapacak bir şey yok geçmiş olsun yuvalık çekmecelimi yanları kapalımı  dikkat dikkat slm

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
BU KUŞLAR ÇARPMAYA KARŞI ÇOK HASSASLAR DARBE TEHLİKELİDİR... confused

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bendede bugün aynı durum yaşandı 22 günlük yavru yuvadan yere düştü bir dakka içindede öldü çok üzüldüm o halde görünce yuvalık kontrolu yapasım bile kalmadı

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Şu an 24 saat geçti ve yavruda bir sıkıntı olmadı elhamdulillah.
Halil İbrahim yavru için üzüldüm, geçmiş olsun.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Çok geçmiş olsun, umarım yavruda ciddi yaralanma olmamıştır. Buraya yorum yazmamın esas sebebi, anlam veremediğim yükseklik...nasıl 2 metreden fazla bir yükseklikten yavru kendini aşağya attı. 2 metreden yuksek bir yerde ne işi var...aklıma salma tarzı üretim geliyor ama 2 metre yuvalık yüksekliği de çok fazla bence. Salma üretiminde yuvalık delikleri altına gelecek şekilde bir raf gibi bir sistem kullansanız en azından buna benzer kazaları önlemiş olursunuz.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Benim yavrulardan  biri 1.80 metreden düştü çok şükür hiçbirşey oladı.iki ay oldu kuş sapasağlam.Düştüğünde 7 gülük falandı.Slm

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Şu an 24 saat geçti ve yavruda bir sıkıntı olmadı elhamdulillah.
Halil İbrahim yavru için üzüldüm, geçmiş olsun.
teşekkür ederim abdullah bey

ilkayersan

Uzman Üyemiz
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:

Abdullah bey, cevabı sadece Allah bilir. Yavrunuzun 12-13 günlük olduğunu tahmin ediyorum.    Yuvaya bırakıp gözlemleye bilirsiniz. Biz ancak dua edebiliriz; Dilerim sorunsuzca bağımsızlığını kazanabilir.
+

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Abdullah YILMAZ' Alıntı:
Abdullah beye katılıyorum

darbe sonucu kuşun ağzında su gibi bir sıvı salyalanır bu durum ciddi bir darbeye yorumlanır 24 saat geçmesine rağmen bir sorun yoksa umarım ileride bir sorun olmayacaktır daha dikkatli olun yuvadan çıkmak için meraklı olabiliyorlar

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Yılmaz KURŞUN' Alıntı: