2 senedir bekliyorum inşallah bu sefer olacak

Gs1905

Yeni Üyemiz
Adı
Bedirhan
Soyadı
Güneş
Abilerim kardeşlerim ben yavrudan 1 dişi 1 erkek muhabbet kuşu büyüttüm 2 yaşına geldiler. Bu aralar dişi yuvalığa az girsede. Kalamar tüketiyor biraz. Bir de 3 aydır erkek zorla dişinin üstüne çıkıyor dişi bağırıp yere atıyor. Bazen 15 sn felan erkek kanadını açıp çiftleşmeye çalışıyordu hep yavrular diye ümit ettim olmadı. Bugünlerde dişi daha uysal ve bugun gördüm dişi erkeğe kızmadı 30 saniye felan çiftleştiler ama bana dişinin kanadına takıldı tam çıkamadı gibi geldi :D Ne diyorsunuz çiftleşme olmuş mudur ? Gerisi gelir mi 10 güne yumurta beklemeli miyim ?

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Anlattıklarına göre çiftleşme olmuş gibi ama sen yinede çiftleşme videolarını izle ona göre çiftleşme olup olmadığını anlarsın, şunuda belirteyim dişi hazır değilse çiftleşme olsa dahi yumurtlamayabilir ama bu kadar beklemiş sin artık yavru alabilirsin gibime geliyor

Gs1905

Yeni Üyemiz
Adı
Bedirhan
Soyadı
Güneş
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
Anlattıklarına göre çiftleşme olmuş gibi ama sen yinede çiftleşme videolarını izle ona göre çiftleşme olup olmadığını anlarsın, şunuda belirteyim dişi hazır değilse çiftleşme olsa dahi yumurtlamayabilir ama bu kadar beklemiş sin artık yavru alabilirsin gibime geliyor
Çiftleşip yumurtlamayan çiftim oldu ben onu hep çiftleşme tam gerçekleşmedi diye yorumladım çünkü dişi 24 saat yuvada kalırdı. ama erkeğe izin konusunda sıkıntısı vardı bazen zorla ikna ediyordu erkek ama o çift yumurtlamadı.

Bu çiftime gelince videolara bakarsak aslında oldu ama erkek tam üstünde değil hafif yanında düşecekmiş gibi kaldı , yuvaya ilgisi artmış gibi görünüyor dualarınızı eksik etmeyinde alayım yavru yaa yıllar oldu :D:D