2 sezondur tüylerini tamamlayamayan Show

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Merhaba 2013 bileZikli Show dişi bir kuşum var. Tanıdığım bir petshop dan tüylerini tamamlayamadı diye aldım. Daha önce kuşlarımın tüy sorunlarını rahatlıkla giderdiğim için kendisi çok uyguna sırf kuş düzelsin diye verdi ama ne yaptıysam düzelmedi. Tahmini 10 aylık felan oldu. Kanat tüylerini tamamladı ikinci tüyde ama kuyruk tüyleri hala eksik ve kırık birde göz çevresi seyrek. Tüy döneminde B vitamini ni hiç eksik etmedim. Mamayı kesip sadece sade yem ile destekledim. Haftada 2 defa normal vitamin takviyesi yaptım ama yine kuyruk tüylerini tamamlayamadı. Bende 1 defa tüy e girdi bu arada.

Bu sorunu atlatanilmem için EXtra tavsiyesi olan varsa sevinirim. Tüy tamamlamadığından kızışmıyorda. Aksi ve yalnız sekilde takılıyor. Başka bir sağlık problemi yok gayet hareketli. Fransız tüy hastalığıda yok. Başka alanlarda kellik yok.

Yardımlarınızı bekliyorum.

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Bu arada aynı kümesten başka 2013 bir erkeğim var onda hiç bir sıkıntı yok. Onu direk kümesten gidip almıştım. Aldığımda tüydeydi attı çok temiz ve düzgün. Dişi petshop da strese girdi herhalde

SOPRANO

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Kuşun resmini koyabilir misiniz, kuşun kuyruk tüy diplerini gösteren bir resim de olursa daha iyi olur?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
kardeş biotin takviyesi yap bu işin piri nekton bio dur yada Chemopharma Vita-Med Deri-Tüy Vitamini kullan iyi gelir

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Şu anda işte olduğumdan ve telefondan bağlandığımdan fotoğraf atamıyorum. Dediğiniz ilaçları nereden temin edebilirim ?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Ercan YAŞAR' Alıntı:
Şu anda işte olduğumdan ve telefondan bağlandığımdan fotoğraf atamıyorum. Dediğiniz ilaçları nereden temin edebilirim ?
http://www.mybestpetshop.com/ bu siteden alabilirsin 50tl üzeri zaten kargo ücretsiz.

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
http://www.mybestpetshop.com/ bu siteden alabilirsin 50tl üzeri zaten kargo ücretsiz.
Sağolun sipariş edicem bakalım bide bunu deniyelim. Diğer kuşlardan ayırıp ayrı bir kafese alayım mı ? Diğer kuşlara bir zararı olur mu acaba ?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Ercan YAŞAR' Alıntı:
Sağolun sipariş edicem bakalım bide bunu deniyelim. Diğer kuşlardan ayırıp ayrı bir kafese alayım mı ? Diğer kuşlara bir zararı olur mu acaba ?
[/quayrı bir kafese koysan daha iyi olur