ercanyasar
Uzman Üyemiz
Merhaba 2013 bileZikli Show dişi bir kuşum var. Tanıdığım bir petshop dan tüylerini tamamlayamadı diye aldım. Daha önce kuşlarımın tüy sorunlarını rahatlıkla giderdiğim için kendisi çok uyguna sırf kuş düzelsin diye verdi ama ne yaptıysam düzelmedi. Tahmini 10 aylık felan oldu. Kanat tüylerini tamamladı ikinci tüyde ama kuyruk tüyleri hala eksik ve kırık birde göz çevresi seyrek. Tüy döneminde B vitamini ni hiç eksik etmedim. Mamayı kesip sadece sade yem ile destekledim. Haftada 2 defa normal vitamin takviyesi yaptım ama yine kuyruk tüylerini tamamlayamadı. Bende 1 defa tüy e girdi bu arada.
Bu sorunu atlatanilmem için EXtra tavsiyesi olan varsa sevinirim. Tüy tamamlamadığından kızışmıyorda. Aksi ve yalnız sekilde takılıyor. Başka bir sağlık problemi yok gayet hareketli. Fransız tüy hastalığıda yok. Başka alanlarda kellik yok.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Bu sorunu atlatanilmem için EXtra tavsiyesi olan varsa sevinirim. Tüy tamamlamadığından kızışmıyorda. Aksi ve yalnız sekilde takılıyor. Başka bir sağlık problemi yok gayet hareketli. Fransız tüy hastalığıda yok. Başka alanlarda kellik yok.
Yardımlarınızı bekliyorum.