2. Üretimhanemi tamamladım

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
Ben Maraştan Ebru, Maşallah, Allah nazardan saklasın, ben de yeni ilgileniyorum üretimle ve yuvalıkların yanında ki küçük çekmeyi ve gözleri ne için kullandığınızı merak ettim:) cevaplarsanız sevinirim, kolay gelsin, Allah hayırlı üretimler nasip etsin...

E

elaziz2316

Guest
    Sorunuzun Muhatabı Selahattin abimizdir. Ama ben de yardımcı olmaya çalışayım. Daha önceden de merak eden arkadaşlarımız olmuştu. Çekmece gibi gözüken yana kaymalı sürgü aslında. Yani çekmece yok.

Ahmet SALMAN' Alıntı:
o gördüğün yaylı kapağın içinde 30 cm lik italyan yemlik var,ağacıda ben tavsiye ettim selahattin abiye,çok memlun kendisi
MEHMET KIDIR' Alıntı:
italyan yemlik nasıl bişey?
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
salmalara taktığımız çeşitli boylarda bulunan şeffaf veya beyaz olan uzun yemlikler

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ

nurettinkgn

Yeni Üyemiz
Adı
Nurettin
Soyadı
KÜÇÜKGÜREŞGEN
Selahattin Agbicim allah nazarlardan saklasın, inşallah sağlıklı ve bol kazanclı kuşlar nasip etsin. Maşallah...

erhanbudak

Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
BUDAK
çok güzel olmuş bu işi sizin gibi yapan abiler çoğaldıkça bu sektör çok ilerilere gider musait bir zamanda sizi ziyaret etmek tanışmak isterim saygılar hayırlı işler

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
hayırlı olsun. çok güzel olmuş. da benim anlamdığım o yuva kapılarından başka küçük bir kapı var o ne işe yarıyor? birde o yayın işlevi ne?