2 yetişkin çiftim var. petshop alırmı?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
2 si için vereceği maksimum tutar 30tl taş çatlasa 40 tl ya takas et yada forum üzerinden sat ne den satıyorsun bir sorunmu var?

rtsa

Üyemiz
Adı
vedud
Soyadı
erdoğmuş
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
2 si için vereceği maksimum tutar 30tl taş çatlasa 40 tl ya takas et yada forum üzerinden sat ne den satıyorsun bir sorunmu var?
HOCAM BİRAZ YABANİLER. YANİ ELE GELMİYOLAR NE YAPTIYSAM BOŞ. 2-3 HAFTA UGRASTIM TIK YOK. PARMAGIMA BİLE CIKMIYORLAR. YAVRULAR COK KOLAY EVCİLLEŞİYOR O YÜZDEN YAVRUYLA DEGİSTİRMEK İSTİYORUM. İŞİN PARASINDA DEĞİLİM YANİ.

HASTALIK HİÇ OLMADI BEYAZ OLAN 2-3 SENEDİR BENDE. MAVİYİ 2 AY ÖNCE ALDIM. SAĞLAMLAR İYİDE ANLAŞIYORLAR ÇİFTLEŞMESİNİ BEKLEMEKTEN YORULDUM VE SIKILDIM. O YÜZDEN ELDEN CIKARIP BAŞTAN YETİŞTİRMEK İSTİYORUM.

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Kuşlarda ele yada size alıştırma işi başka birşey çiftleştirip yavru alma işi ayrı birşey.
Eğer kendinize alıştırmak isterseniz kuşunuzu yeme düşer düşmez almalısınız. Bir müdet kendiniz beslersiniz. Beslerken elinize alışır. Kafeste başka kuş olmamalı, hatta bazıları kafese ayna bile koymayın ki orada gördüğü ile muhabbet edip sizden vazgeçmesin derler. Kafesde iki kuş olunca da kuş sizinle ilgilenmez.

Eğer çift yapacaksanız yine kuşlarınızı yavru olarak almalısınız. Eğer ben bekleyemem hemen yavru almam lazım derseniz o zaman tanıdık bildik birisinden daha önce yavru vermiş bir çift alıp (yani biraz paraya kıyıp) onunla başlamalısınız. Yoksa yavrudan alıp, büyütüp eşleşmelerini beklemek biraz da şans işi. Olmaz demiyorum. Tek çift olduğu için biraz şans işi diyorum.

Allah kolaylık versin, hakkınızda hayırlısı olsun :)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Kurlarınız güzel ve canlı duruyor niye değiştiriyorsunuz ki zaten çift olacağı için yeni aldıklarınız da zor alışır . Bence yavru düşünüyorsanız bunlara güzelce mama vitamin takviyesi yapıp rahatsız olmayacakları bir yere koyun anlaşıyorlarsa hayırlısıyla emeklerinizin karşılığını alırsınız

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Eğitmek istiyorsanda . 2 tane olmaz zaten olsada çok zaman alır .  Bir tane erkek yavru al . Erkek oldugunu anlamak içinde ceresi ya mor yada mavi olacak .  Beyaz kahverengi dikkat et beyaz morda dışı yada erkeklık belli deildir tam . yeni Yeme düşmüş kuş olsun . ve kesesini kontrol et dolu olmasına dıkkat et .

Selametle

rtsa

Üyemiz
Adı
vedud
Soyadı
erdoğmuş
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Kurlarınız güzel ve canlı duruyor niye değiştiriyorsunuz ki zaten çift olacağı için yeni aldıklarınız da zor alışır . Bence yavru düşünüyorsanız bunlara güzelce mama vitamin takviyesi yapıp rahatsız olmayacakları bir yere koyun anlaşıyorlarsa hayırlısıyla emeklerinizin karşılığını alırsınız
hocam beyaz olan 8 yaşında hiç göstermiyor çiftleştirmek ne denli doğru bilmiyorum.

teyzemler 2005 de almıslar. korktuğum için yoksa sıkıntı yok ben beklerim yavru vermelerini

rtsa

Üyemiz
Adı
vedud
Soyadı
erdoğmuş
Mehmet UYAR.' Alıntı:
Kuşlarda ele yada size alıştırma işi başka birşey çiftleştirip yavru alma işi ayrı birşey.
Eğer kendinize alıştırmak isterseniz kuşunuzu yeme düşer düşmez almalısınız. Bir müdet kendiniz beslersiniz. Beslerken elinize alışır. Kafeste başka kuş olmamalı, hatta bazıları kafese ayna bile koymayın ki orada gördüğü ile muhabbet edip sizden vazgeçmesin derler. Kafesde iki kuş olunca da kuş sizinle ilgilenmez.

Eğer çift yapacaksanız yine kuşlarınızı yavru olarak almalısınız. Eğer ben bekleyemem hemen yavru almam lazım derseniz o zaman tanıdık bildik birisinden daha önce yavru vermiş bir çift alıp (yani biraz paraya kıyıp) onunla başlamalısınız. Yoksa yavrudan alıp, büyütüp eşleşmelerini beklemek biraz da şans işi. Olmaz demiyorum. Tek çift olduğu için biraz şans işi diyorum.

Allah kolaylık versin, hakkınızda hayırlısı olsun :)
amacım çift yapmak parmağa cıkacak kadarda evcilleştirmek. başka bişey değil.

Gürcan K.

Yeni Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Kurt
Olaya birde şu yönden bak ben olsam bunların çiftleşmesini sağlardım ve doğacak olan yavruları alıştırırdım. Bir taşla iki kuş vur misali.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
ben seni şimdi hatırladım daha önceki açtığın konuda sana söylemiştim beyazı pet shopla takas et diye