mustafacetin
Yeni Üyemiz
Muş civarinda 20-30 adet cek yavru ariyorum.özel pm yada telefonla ulasabilirsiniz.
ayhan bey cok tsk ederim sizde cok degerli bi insansınız..Ayhan YILDIRIM' Alıntı:BEHZAT BEYİN KUŞLARINI KAÇIRMAYIN EMEĞİNİN FAZLASINI VEREN TÜRKİYE ÇAPINCA ENDER HATIRI SAYILIR KALİTELİ ÜRETİCİ ARKADAŞIMIZDIR BEN KEFİLİM..... thumbsupbo
cok tskler mehtap hanım, arkadas yavru istiyor elimde suanda yavru yok,sizde varsa aldırtabiliyorsa siz verebilirsiniz ihtiyaci karsılansın..Mehtap YILMAZ' Alıntı:Behsat Beyin kuşlarını bende size tavsiye ederim kesinlikle işini iyi yapan ve ilgili birisi memnun kalacağınız düşüncesindeyim. İnşallah aradığınızı bulursunuz.
tsk ederim atilla kardeslik.. daha nice bol bol yavrular alman dilegiyleAtilla KARADAĞ' Alıntı:Behsat herzaman doğru tercihben aldım memnun kaldım sizde alın sizde memnun kalın
kuşlarımın ortalaması standartın üstünde onu söyleyeyim.
Benim etim ne budum neBehzat TİĞİZ' Alıntı:cok tskler mehtap hanım, arkadas yavru istiyor elimde suanda yavru yok,sizde varsa aldırtabiliyorsa siz verebilirsiniz ihtiyaci karsılansın..
Mehtap YILMAZ' Alıntı:Benim etim ne budum ne30 yavru zor en fazla on on iki çıkar benden. Hem arkadaşta uzakta Ankara nere Elazığ nere
Teşekkür ederim Behsat Bey.