20-30 adet yavru çekoslavakya ariyorum

mustafacetin

Yeni Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
ÇETİN
Muş civarinda 20-30 adet cek yavru ariyorum.özel pm yada telefonla ulasabilirsiniz.

mustafacetin

Yeni Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
ÇETİN
Arkadaslar yokmu kaliteli tavsiyedeceginiz ureticiler.Sali sabah elazigdayim.Oradan geçebilirim.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
BEHZAT BEYİN KUŞLARINI KAÇIRMAYIN EMEĞİNİN FAZLASINI VEREN TÜRKİYE ÇAPINCA ENDER HATIRI SAYILIR KALİTELİ ÜRETİCİ ARKADAŞIMIZDIR BEN KEFİLİM..... thumbsupbo

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
BEHZAT BEYİN KUŞLARINI KAÇIRMAYIN EMEĞİNİN FAZLASINI VEREN TÜRKİYE ÇAPINCA ENDER HATIRI SAYILIR KALİTELİ ÜRETİCİ ARKADAŞIMIZDIR BEN KEFİLİM..... thumbsupbo
ayhan bey cok tsk ederim sizde cok degerli bi insansınız..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Behsat Beyin kuşlarını bende size tavsiye ederim kesinlikle işini iyi yapan ve ilgili birisi memnun kalacağınız düşüncesindeyim. İnşallah aradığınızı bulursunuz.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Behsat Beyin kuşlarını bende size tavsiye ederim kesinlikle işini iyi yapan ve ilgili birisi memnun kalacağınız düşüncesindeyim. İnşallah aradığınızı bulursunuz.
cok tskler mehtap hanım, arkadas yavru istiyor elimde suanda yavru yok,sizde varsa aldırtabiliyorsa siz verebilirsiniz ihtiyaci karsılansın..

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Behsat herzaman doğru tercih :) ben aldım memnun kaldım sizde alın sizde memnun kalın :) kuşlarımın ortalaması standartın üstünde onu söyleyeyim.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Atilla KARADAĞ' Alıntı:
Behsat herzaman doğru tercih :) ben aldım memnun kaldım sizde alın sizde memnun kalın :) kuşlarımın ortalaması standartın üstünde onu söyleyeyim.
tsk ederim atilla kardeslik.. daha nice bol bol yavrular alman dilegiyle

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
cok tskler mehtap hanım, arkadas yavru istiyor elimde suanda yavru yok,sizde varsa aldırtabiliyorsa siz verebilirsiniz ihtiyaci karsılansın..
Benim  etim ne budum ne :) 30 yavru zor en fazla on on iki çıkar benden. Hem arkadaşta uzakta Ankara nere Elazığ nere :) Teşekkür ederim Behsat Bey.