20 tk kuşa kaç yumurta..

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
slmlar 20 tk kuşum var ve bunlara kendime göre mama yapıyorum..gerek zamnsıkıntısından dolayı gerekse kolaylıktan dolayı genelde hazır mama kullanıyorum..ama artık yüzü astarını geçince kendim ypmaya karar verdim..prinç unu,cicibebe,irmik ve yumurta koyarak yapmak istiyorum...

20takım kuşa kaç yumurta kullanmam lazım...aynı şekilde diğermalzeme oranları ne olmalı....hazırda ki herşey dahil sadece havucu eklemek kalıyoduama şunda bilgi ve fikirlerinize ihtiyacım var..tşk kolay gelsin..

jumboo

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
mert
Sana kalmıs bişey ama 7-8 yumurta ideal diye düşünüyorum

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
vallaha 7-8 yumurta çok olmazmı acaba....hayır bildiğimden değil....protein komasına girmsinler  ;D ;D

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Ali MERT' Alıntı:
5 yapalım ozaman :)
alı bey abartmayalım ıstersenzı 5 yumurtadan mama yaptınızmı hıc.sıtede selahattın abının vıdeosunuz ızlemenızı tavsıye ederım.tum kumesı ıcın 10 yumurta kullanıyor.2 en fazla 3 yumurta ıdealdır

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Aşırı protein yüklenmesi kuşlar için zararlı bence iki yada 3 makbuldür..

erkanözel

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
özel
benımde 20 takımım var aynı böyle 7-8 yumurta koyun dendi  smileki yapıp verdım bende mama lapa gıbı oldu kuslar yıyemedı. suan 3 yumurta kullanıyorm ve hıc zıyan olmuyor kuslarım hepsını yıyor..

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Nasıl yani? 20 tk. kuşa sadece 2 yumurta mı? Eee ben kuşların anasını ağlatmışım desenize :) Ben 1 takım muhabbet ve bir tane sakaya 1 yumurta kullanıyorum. Allah'tan acemiyim ve mama vermeye yeni başladım. Kuşlarda LDL krizine az kalmış :)

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
kardeş 3 yumurta yeter bende 8 çift var ben birtane veriyorum fazla bile geliyor ona göre hesapla işte

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
allah kolaylık versin yumurta mamada olmaz sa olmazlardan mı yani başka türlü proteyin olarak bir besin veremezmiyiz