2008 BİLEZİKLİ SHOW JUMBO HK

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Arkadalar herkese merhaba, elimde 2008 bılezikli erkek show jumbo var,bugun bir tanede dişi jumbo aldım yanına koydum,fakat bır kac arkadasımdan 2008 dogumlu kustan verım alamazsın gıbı yorumlar duydum,kusun formu saglıgı gayet yerınde,kusu gormeden genel anlamda yorum yapacak olursanız 2008 dogumlu kus uretım ıcın yaslımıdır?Tabıkı organızmanın genc olanı daha verımlı olacaktır fakat elinde 4 yasında hala uretımde olan kusları olan uretıcılerımız mevcutmudur yoksa gıdıp genc bır erkek almamımı tavsıye edersınız.?

Saygılarımla

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Dişi olsa yaşı sorun olabilirdi ama formu sağlığı yerindeyse ben erkek kuş için bu yaşın sorun olacağını düşünmüyorum

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
SİZİN ERKEK JUMBO EMEKLİ OLMUŞ KERİM BEY EMEKLİ YETER ARTIK BABA YORGUN SİZ ONA BİR EMEKLİLİK MAAŞI BAĞLAYIN  smileki smileki
                                                                        SAYGILAR.........

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
BU ARADA BURADAN YAZMA İHTİYACI DUYUYORUM KERİM YAPAR ARKADAŞIMIZI YAKINEN TANIRIM VE GÖRÜŞÜRÜZ SÖZ ETTİĞİ M. KUŞUNU DA ÇOK DEFA GÖRDÜM DEMİN YAZDIĞIM YAZIYI KERİM KARDEŞİMİN SAMİMİYETİNE SIĞINARAK YAZDIM SAYGILAR...
KERİM BEY KARDEŞİM SENİN BABA MUHABBET İYİ SADECE YANINA ALDIĞIN DİŞİ İLE BİRAZ ZAMAN TANI DERİM TABİİKİ EN SON KARAR SENİN SAYGILAR

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
ERKEK KUŞTA SORUN OLACAĞINI ZANNETMİYORUM ZATEN HAREKETLERİNDEN BELLİ EDER
BENDE YAKLAŞIK 4,5 YAŞINDA BİR ERKEK (ÜRETİME BAŞLADIĞIMDA YETİŞEN İLK YAVRU) VAR
3-4 TANE DİŞİ ESKİTTİ :D 5 YAŞINDADA BİR DİŞİM VAR MAŞALLAHLARI VAR.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Benim halen yavrusunu aldığım 2006 bilezikli erkek show jumbom var. Geçen seneye kadar yavrusunu sürekli aldığım 2004 bilezikli erkek show jumbomda vardı verdiğim arkadaşta halen yavrusunu alıyor. Hatta bir üretici arkadaşta 1998 bilezikli show jumbo vardı ve yavrusunu alıyordu kuş geçtiğimiz aylarda öldü. Kısacası erkek kuşlarda yaşın o kadarda önemi yok.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
:D:D:D
Orçun AST' Alıntı:
ERKEK KUŞTA SORUN OLACAĞINI ZANNETMİYORUM ZATEN HAREKETLERİNDEN BELLİ EDER
BENDE YAKLAŞIK 4,5 YAŞINDA BİR ERKEK (ÜRETİME BAŞLADIĞIMDA YETİŞEN İLK YAVRU) VAR
3-4 TANE DİŞİ ESKİTTİ :D 5 YAŞINDADA BİR DİŞİM VAR MAŞALLAHLARI VAR.