2011 Kıvrık Gagalılar Beykoz Yarışmasından Görüntüler

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
RESİMLERDE SIKINTI YOKTUR. RESİM YOĞUNLUĞUNDAN DOLAYI AÇILMAYAN GÖRÜNTÜLER İÇİN F5 ( YENİLEME ) TUŞUNA BASINIZ
ETİKET : BEYKOZ KIVRIK GAGALILAR YARIŞMA ETKİNLİKLERİ ORGANİZASYON RESİMLERİ

Yarışma Öncesi Hakan KARADENİZLİ, Selahattin GÜÇLÜ, Oğuz DENİZ ve Yavuz DENİZ İle Yaptığımız Çalışmalar.

Yarışma Kafesi Stantlarının Kurulması İşlemleri ,

Yurtdışından Gelen COM Hakemlerinden Carlos Fernando RAMÖA ve Hans HARTİNG Stantımızın misafirleriydi. Kendilerine Türk Lokumu İkram Ettik. Çok Sevdiğini ve teşekkür ettiğini dile getirdi.  ;)

Cuma akşamı Armada Otelde Katıldığımız Seminer fotoğrafları,

Yılmaz, Hakem Carlos'tan ince konuları öğreniyor.  :)

Federasyon Başkanımız Yılmaz ÇAKMAK, Başkanımız Hakan KARADENİZLİ ve Rafet Başkana Kulübümüzün Kimlik Kartlarını Teslim Ederken...

Başkanımız Hakan KARADENİZ'liye Oğuz DENİZ ile yaptığımız ziyaretin fotoğrafları

Cumartesi akşamı istanbul dışından gelen tüm arkadaşlarım misafirimdi

Pazar sabahı kıvrık gagalılar ve manisa  derneğinin yönetici  arkadaşlarıyla toplu haldeyiz

Yarışmada derece alan kıvrık gagalılar kulübü üyesi arkadaşlarımızın kuşları

Kıvrık gagalılar yarışmasında tavuklu pilavda vardı

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
emeği geçen hekesden ALLAH razı olsun.çok güzel resimler ve çok güzel çalışmalar.herkese sonsuz teşekkürler.......
resimlerin devamını heyecanla bekliyoruz.....

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Teşekkürler paylaşımlar için. İlerliyen resimlerde 1. 2. kuşların yarışmaya gelen kuşların net fotolarını yüklermisiniz_?

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Teşekkürler paylaşım için. Yarışmada derece alan arkadaşları ayrıca tebrik etmek istiyorum. Daha nice başarılı yarışmalara ve başarılara diyorum. Selahattin Abi  hakkın ödenmez

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
bu gün bende oradaydım güzel bir organizasyon olmuş emeği geçen herkese teşekkürler

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Dün ve bugün kıvrık gagalılar yarışması bayram havası içinde geçti
Yarışma öncesi hazırlıklarımızda beni yanlız bırakmayan oğuz ve yavuz deniz kardeşlere
Kulübümüz adına teşekkür ediyorum.

Ayrıca kulübümüzin diğer üyeleride seferberlik edercesine
Kıvrık gagalılar yarışmasına sahip çıkması,sahiplenmesi takdire şayandı

Federasyonumuzun organizasyonuda harikaydı burdada Senad gül kardeşimize gece gündüz çalışmalarını gördüm
Adeta organizasyonu tek başına yürüttü tüm federasyon yönetimi salondaydı ve yarışma harika oldu
Katılımda çok yüksekti

Yarışmada derece alan tüm kıvrık gagalılar üyelerini tebrik ediyorum  başarılarının devamını diliyorum 

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
paylaşım için teşekkürler abi bizede nasib olur birgün  orda olmak 

coskun 1976

Yeni Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
SAĞLAM
ALLAH razı olsun saygıdeğer abim.Birkere daha evinin kapılarını bize açıp ne kadar misafirperver bir insan olduğunu gösterdin.Hiç erinmeyip gene bize bir halil ibrahim sofrası kurdun.Binlerce kez teşekkürler hakkın ödenmez helal et.Ayrıca yarışmaya emeği geçen saygıdeğer büyüklerime teşekkür ederim.Katılımcı arkadaşlarıda tebrik ederim,başarılarının devamını canıgönülden dilerim.ALLAH  a emanet olun saygılar.

RAMAZAN ŞAHÜN

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
papaganevi.com
Adı
RAMAZAN
Soyadı
ŞAHİN
--------------------------------------------------------------------------------

Kkıvrık gagalılar kulübünün ilk yarışması güzel bir organizasyon sonucu nihayet bugün başarılı bir şekilde sona erdi
bu yarışma ilk olması nedediyle kulübümüz adına çok önemliydi. allahın izniyle bu yarışmayı bence başarılı bir şekilde geride bıraktık. gerek kıvrık gagalılar ve gerekse ispinozcular kulübünün başarolı bir şekilde organize çalışması sonucu katılımın da beklentilerimiz seviyesinde geçmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. bu arada katılımcılara ve derece alan tüm arkadaşlarımızı tebrik ederim.
bir parağrafta selahattin güçlü abime açmak isterim. abimizin üstün gayretleri bizlere gösterdiği misafirperverliği ve çömertliği taktire şayan bir davranış. sağolasın selahattin abi herşey için şahsım ve arkadaşlarım adına size çok teşekkür ederim. allah sizden razı olsun

sibirya27

Takipçi Üyemiz
Adı
berat
Soyadı
cingöz
HARİKASINIZ.mükemmel bir organizasyoın olmuş.inş bize de dereceler almak nasip olur. gereken şeyleri yapıyoruz nasip. iyi kan damızlıklar temin ettik ve ilk yavrularımızı aldık. hayırlısı.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Çok güzel organizasyon olmuş. Aranızda bulunamamanın üzüntüsünü yaşıyorum. Yarışmada başarı gösteren herkesi gönülden tebrik ederim

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
harika görüntüler.emeği geçen herkese teşekkürler.derece alan üreticilere de başarılarının devamını dilerim.