2011 Kıvrık Gagalılar Beykoz Yarışmasından Görüntüler

jesstr

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.gkkyd.com
Adı
Özkan
Soyadı
Göktuna
Cumartesi günü oradaydım çok güzel bir ortam vardı özellikle Selahattin abi ye çok teşekkürler çok misafirperverdi üretici arkadaşlarla ve abilerimizlede tanıştırdı, Cemal Tanış'a veBilal Erdem'ede verdikleri bilgilerden ve samimiyetlerinden dolayı çok teşekkürler.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Dostluk kardeşilik olayın özüne nokta vuruşu yaptığımız bayram havasında sımsıcak bir yarışma yapıldı tüm aile üyelerimizi canı gönülden tebrik ediyorum... evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    23-24 Temmuz, camiamız için yoğun ve yorucu geçmiş olsa da güzel, heyecanlı ve sevinçliydi. Kent dışından gelmiş dostlarımızla hem emek harcadık hemde dolu dolu sohbetlerimiz, bilgi alış-verişlerimiz oldu.
    23-24 Temmuz un, Türk Papağan ve MuhabbetKuşu Yetiştiriciliğinin gelişiminde çok önemli bir yerinin olduğunu düşünüyor, Derece almış tüm üretimci arkadaşlarımı kutluyor ve Teşekkür etmek istiyorum;
    Çalışkan, ilgili, bilgili ve dürüst insanlar tanımama vesile olan; Selahattin (GÜÇLÜ) abime
    Vasıflı kan damızlıklarını benden/bizden esirgemeyen Kamil SARGIN'a (Resimdeki kuş henüz 6 aylık; Ciddi bir gelecek vaadettiğine inanıyoruz.)
    Kuşlarım için büyük/güzel kafesler yapan Kafesçi Osman (ÇETİN) abime Teşekkürler.

"Biri başarmışsa herkes başarabilir."  Biri başarmışsa sizde başarabilirsiniz..

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
yarışmada başarılı olanlara tebrikler diliyorum, katılıp derece alamayanlara gelecek yarışmalar için şans diliyorum, umarım emeklerinizin karşılığını alırısınız

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Yarışmada Başarı göstermiş arkadaşları tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Süper süper süperrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Gerçekten çok güzel ve tam anlamı ile 10 bir yarış oldu.Ödül alan tüm arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum.
Yalnız ödüllerin en büyüğü kupaların en güzeli canına dişine takıp bizleri her zaman bir arada tutan evini sofrasını bizlerler paylaşan değerli abim hemşehrim Selahattin abimedir.
Allah c.c. birlik ve beraberliğimizi bozmasın aramıza nifak sokmasın.Amin.
evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Orda olmayı çok istiyordum kısmet değilmiş. Cenazemiz nedeni ile şehir dışına çıktım. Birdahaki sefere bu heyecan ve güzellikleri beraber yaşamak dileğiyle canı gönülden kutlarım. bye

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Aranızda olamadığım için çok üzgünüm,yarışmada derece alan ve alamayan tüm arkadaşlarıda canı gönülden kutlarım,bir dahaki yarışmada görüşmek dileği ile..

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Yeniden görülmeye değer karelerdi.. Sağ Olasın Serkan..

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Çok güzel bir yarışma olmuş arkadaşların mutlulukları yüzlerinden okunuyor bu organisazyonda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyor derece alan arkadaşları tebrik ediyor;  başarılarının devamını diliyorum...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Ahmet SALMAN' Alıntı:
Aranızda olamadığım için çok üzgünüm,yarışmada derece alan ve alamayan tüm arkadaşlarıda canı gönülden kutlarım,bir dahaki yarışmada görüşmek dileği ile..
+1
Ayrıca güzel karelerin paylaşımı için de çok teşekkürler... bye_kiss

RAMAZAN ŞAHÜN

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
papaganevi.com
Adı
RAMAZAN
Soyadı
ŞAHİN
arkadaşlar  kaçan balık daima büyük olur derler ya  aynen böyle  yarışmaya mazereti olmadan katılmayanlar büyük balığı neyazıkki kaçırdı. 
bazen şartları zorlamak gerekiyor. bu tür organizasyonların belki maddi getirisi yok ama manevi getirisi çok fazla  yeniyeni bir sürü kişiyle tanışma fırsatı  samimi arkadaşlıklar kurma ve en önemlisi fikir alış verişi bilgilerin paylaşılması ve daha sayamadığım bir sürü olayları neyazıkki ogün aramızda olamayanlar kaçırdı
inşallah bundan sonra bu tür organizasyonlarda biraz daha fedakarlık gösterip onlarda aramızda olurlar
herkesi sevgiyle kucaklıyorum