2011 kuluçka takip çizelgem office 2003 excel formatlı

NalMeS

Üyemiz
Adı
Ersen
Soyadı
ÖNEN
Herkese merhabalar.

Bende vaktim olduğu zamanlar böyle bir şey yapmıştım ancak şu sıralar vakit sıkıntısından geliştiremiyorum. Kayıtlarını bilgisayarda tutmak isteyenler için; Cihan arkadaşımızın yaptığı dosya kadar iyi olmasa da onun dosyasına bir alternatif olabilir. Denemek isteyenler için link :

http://www.dosya.tc/server/hEvHxr/Seceree.xlsx.html

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Ersen ÖNEN' Alıntı:
Herkese merhabalar.

Bende vaktim olduğu zamanlar böyle bir şey yapmıştım ancak şu sıralar vakit sıkıntısından geliştiremiyorum. Kayıtlarını bilgisayarda tutmak isteyenler için; Cihan arkadaşımızın yaptığı dosya kadar iyi olmasa da onun dosyasına bir alternatif olabilir. Denemek isteyenler için link :

http://www.dosya.tc/server/hEvHxr/Seceree.xlsx.html
ersen beyin hazırlamış olduğu çizelgede gerçekten güzel 2007 uyumluluk paketiyle açıp inceledim ...

tolgama

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
pulat
ben gec kalmısım dosya paylasımdan kalkmıs.elinde olan varsa tekrar yukleyıp paylasabılırmı tessekurler

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar yaptığım çalışmanın linkini tekrar yükledim ihtiyacı olanlar indirebilirler

sadece yumurta tarihleri kısmına sırasıyla yumurtanın tarihini yazıyorsunuz ve size hesaplıyor tarihler arasında virgül değil nokta kullanın yumurta gecikme gününde hergün yumurtadan yavru çıkışının kalan gününü gösterir eğer bu sayı 0 olduktan sonra eksiye doğru  3 sayı gider 4 olduğunda halen yavru çıkmamışsa 4 üce bu kırmızı olur yani yavru çıkmasına 3 günü geçerse bu yavrunun ölebileceği demektir yani 21 günü geçmiş oluyor  .....  bol yumurtalı yavrulu günler dilerim

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
son güncellemeden sonra 23 kişi indirmiş  ve 2 kişi teşekkür etmiş  sonuç olarak linki kaldırabiliriz arkadaşlar ....    :(

emeğe saygı oldukça emekçiler çoğalır güzel bir cümle kurmuştum ama  neyse  ...

ahmgnd

Takipçi Üyemiz
Cihan AYTAN' Alıntı:
son güncellemeden sonra 23 kişi indirmiş  ve 2 kişi teşekkür etmiş  sonuç olarak linki kaldırabiliriz arkadaşlar ....    :(

emeğe saygı oldukça emekçiler çoğalır güzel bir cümle kurmuştum ama  neyse  ...
Cihan kardesım bende istiyorum programı sana zahmet olmazsa banada atarmısın teşekkürler.

tolgama

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
pulat
ama ben gene ındıremedım ozel mesajla lınkı gonderebılırmısınız tessekurler sımdıden

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
AHMET GEMİCİ' Alıntı:
alkisd KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK LİNKİ NEREDENİNDİREBİLİRİM
tolgama' Alıntı:
ama ben gene ındıremedım ozel mesajla lınkı gonderebılırmısınız tessekurler sımdıden

Tolga ve Ahmet bey kişisel mesajla linki gönderdim sizlere sorun olursa ben buradayım  :)