Cihan bey tabloyu aldım çok kulanışli şimdiden teşekkür ederim.Cihan AYTAN' Alıntı:Tolga ve Ahmet bey kişisel mesajla linki gönderdim sizlere sorun olursa ben buradayım![]()
Cihan bey tabloyu aldım çok kulanışli şimdiden teşekkür ederim.Cihan AYTAN' Alıntı:Tolga ve Ahmet bey kişisel mesajla linki gönderdim sizlere sorun olursa ben buradayım![]()
fATİH BEY GÖNDERDİM KİŞİSEL İLETİNİZE BAKINIZFatih E.' Alıntı:Merhaba arkadaşım banada gönderebilirmisin ,şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar 2011 kuluçka takip çizelgemi yaptım kullanıyorum kolay pratik ve düzenli oluyor sizlerlede paylaşmak istedim umarım beğenirsinizkemalsamsunlu' Alıntı:selam benyeni başladığım kullanmayı bilmiyorum purogramı bulamadım banada gönderirmisiniz sevinirim teşekkürler saygılarımla
Murat DURGUT' Alıntı:kardes linki buraya koy bizde yararlanalım. Dosya yok ortada ACİLL lutfennnn
Emrah ÖZTÜRK' Alıntı:Cihan güzel düşünce artık işi pratiğe dokmusun rıca etsem banada yollarsanız sevınırım tskler sımdden
FAHRİYEALYA' Alıntı:Cihan bey bana da atarsanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER
Ünal YILMAZ' Alıntı:arkadaşlar 2011 kuluçka takip çizelgemi yaptım kullanıyorum kolay pratik ve düzenli oluyor sizlerlede paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz
son güncellemeden sonra 23 kişi indirmiş ve 2 kişi teşekkür etmiş sonuç olarak linki kaldırabiliriz arkadaşlar ....
emeğe saygı oldukça emekçiler çoğalır güzel bir cümle kurmuştum ama neyse ...
kemalsamsunlu' Alıntı:selam benyeni başladığım kullanmayı bilmiyorum purogramı bulamadım banada gönderirmisiniz sevinirim teşekkürler saygılarımla
Süleyman Drmnl' Alıntı:Ellerinize sağlık Fakat link sizlere ömür![]()
![]()
beğendiğinize sevindim bu şekilde tabloyu paylaşmak güzel oldu kimlere yardımcı olduğumu biliyor ve teşekkürümü selamımı alıyorum belkide duamıda alıyorum ;DMurat DURGUT' Alıntı:kardes linki buraya koy bizde yararlanalım. Dosya yok ortada ACİLL lutfennnn
Emrah ÖZTÜRK' Alıntı:Cihan kardeşime cok teşşekür ediyorum kullandım bakalım 18 de yawru cıkması lazımdıyor ben 15 de bakalım cıkıcakmı
![]()