2011 ŞOW MUHABBET YAVRULARIMIZ

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hepinize iyi dileklerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Allah hepşimizin gönlüne göre nasip eder inşaallah.

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
Abi sarı yavrulara gönülden bi muhabbet duydum Allah nazardan saklasın çok güzeller inşaallah bizde böyle güzel kuşlar besleyip çoğaltabiliriz. Başarılarının devamını dilerim abi

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Teşekkür ederim Çağlar Allah daha güzellerini sana nasip eder inşaallah

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Şahin Abi üretim nasıl gidiyor. Yavru vasıfları nasıl istediğin düzeyde mi? Havalardan sıkıntı yaşayan çok oldu. Sende kayıp oldu mu?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Coşkun Özdemir' Alıntı:
Şahin Abi üretim nasıl gidiyor. Yavru vasıfları nasıl istediğin düzeyde mi? Havalardan sıkıntı yaşayan çok oldu. Sende kayıp oldu mu?
Üretim Allah a şükürler olsun yolunda gidiyor Coşkun. Bugüne kadar 130 bilezik taktım. Son kuluçkadaki yumurtalardan sonra elde kalan son 70 bileziğide tüketmiş olurum. Son kuluçkalarla birlikte üretimi sonlandıracağım. Bu sene yavru vasıfları tam isdediğim gibi gidiyor. Benim üretimhane tam tertibat olduğundan havalardan sıkıntı yaşamıyorum. Yavru kayıplarını elbetteki herkes yaşıyordur ama bende o derece fazla değil. Bu sene ebeveynlerin yeterli bakmamasından kaynaklı 10 civarı yavru ölümü oldu. Seneye Allah'ın izni ile 60 çifte çıkarıyorum üretimi ve yeni yaptığım üretimhaneme geçeceğim.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
hepsine kocaman kocaman 41 kere maşallah allah nazardan saklasın kem gözlerden korusun arkaplanada bek sen tosuncukların  thumbsupbo her biri derce sahibi olsunlar şahin ustaya çooook para kazandırsınlar. bye

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Üretim Allah a şükürler olsun yolunda gidiyor Coşkun. Bugüne kadar 130 bilezik taktım. Son kuluçkadaki yumurtalardan sonra elde kalan son 70 bileziğide tüketmiş olurum. Son kuluçkalarla birlikte üretimi sonlandıracağım. Bu sene yavru vasıfları tam isdediğim gibi gidiyor. Benim üretimhane tam tertibat olduğundan havalardan sıkıntı yaşamıyorum. Yavru kayıplarını elbetteki herkes yaşıyordur ama bende o derece fazla değil. Bu sene ebeveynlerin yeterli bakmamasından kaynaklı 10 civarı yavru ölümü oldu. Seneye Allah'ın izni ile 60 çifte çıkarıyorum üretimi ve yeni yaptığım üretimhaneme geçeceğim.
Maşallah Abi maşallah. Dediğin gibi ortam çok önemli. Vasıflı kanlar elde etmek dahda güzel. Allah gönlüne göre versin. Seneye daha iyi verim alman dileği ile. Yarışmalarda görüşmek üzere...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Teşekkür ederim Hilmi bey ve Coşkun. Allah cümlemizin gönlüne göre verir inşaallah