2012 Bilezikli Show Jumbo Çiftim nasıl

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
arkadaşlar kuşlarım hakkında bilgilerinizi rica ediyorum..  nasıllar :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Güzel ve sağlıklı kuşlar. Ancak o plastik tüneğin yerine tahta ve tamamen boydan boya takılabilecek boyda yani devam ettirip diğer tellere de tutturulabilecek bir tünek alın. Çünkü kuşlar çiftleşirken tüneğin üstünde gidip gelirler uzun olması daha iyi olur ve tünek bu sayede daha sabit olur.

carpenectum

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Alver
Kuşlarınız çok güzeller maşallah. Jumbo da gri renge bayılıyorum. Daha bir asil gösteriyor kuşu. Bu arada o arkadaki yuvalığı ilk defa gördüm. Plastik gibi duruyor, kullanan var mı ? Nasıl bir yuvalık?

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Güzel ve sağlıklı kuşlar. Ancak o plastik tüneğin yerine tahta ve tamamen boydan boya takılabilecek boyda yani devam ettirip diğer tellere de tutturulabilecek bir tünek alın. Çünkü kuşlar çiftleşirken tüneğin üstünde gidip gelirler uzun olması daha iyi olur ve tünek bu sayede daha sabit olur.
haklısınız...  3. resimde dişi kuşun durduğu tünek yaklaşık bir 65 cm uzunluğunda ... plastikler de gördüğünüz şekilde  sadece kafese giden yolda 2 tane var... kafes büyük ve altta belirttiğiniz şekilde 2 tünekte var boydan boya...  plastikleri bilerek koydum aşağıya mama vs koyduğumdan dolayı üzerlerine dışkı vs yapmasınlar diye gidiş yollarını sınırlandırmak için taktım...  :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehmet AYAN' Alıntı:
haklısınız...  3. resimde dişi kuşun durduğu tünek yaklaşık bir 65 cm uzunluğunda ... plastikler de gördüğünüz şekilde  sadece kafese giden yolda 2 tane var... kafes büyük ve altta belirttiğiniz şekilde 2 tünekte var boydan boya...  plastikleri bilerek koydum aşağıya mama vs koyduğumdan dolayı üzerlerine dışkı vs yapmasınlar diye gidiş yollarını sınırlandırmak için taktım...  :)
Anladım  :)

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
arkadaş masraftan kaçınmamış kafes ve yuvalık olarak kuşlarıda çok güzel erkek olana bayıldım ama daha zamanları var gibime geldi inşallah bol bol yavrularını alırsınız

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hilmi KURU' Alıntı:
arkadaş masraftan kaçınmamış kafes ve yuvalık olarak kuşlarıda çok güzel erkek olana bayıldım ama daha zamanları var gibime geldi inşallah bol bol yavrularını alırsınız
Kafes Hagen Vision gibi geldi bana.

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
Hilmi KURU' Alıntı:
tşk ederim değerli yorumunuz için...  valla en kaliteli hizmeti sunuyoruz mis ve mistır jumbolara ama ortama alışma sürecindeler...  bakalım daha evvel yavru alınmış bu çift bize nasıl bir sürpriz yapacaklar.... 

Erkek hakkaten değişik güzel bir cins uzun boylu dolgun  dişide öle.. çok hareketliler... kalabalık ortamdan geldiklerinden odada az kalabalık ortam kuş sesi açıyorum... bilmem faydası nasıl olur bakalım :))  gerçi dişi sürekli yuvaya giriyor çıkıyor.. 2 dk  1 dk 30 saniye vs kalıp çıkıyor...  sabırla yavru bekleyecem artık..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşlardan erkek İngiliz dişi ise İngiliz kırığına benziyor. Bu büyük olmalarının sebebi.

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Kuşlardan erkek İngiliz dişi ise İngiliz kırığına benziyor. Bu büyük olmalarının sebebi.
yok kırık değil kesinlikle... üstadlar daha iyi bilir gerçi ama ikiside jumbo show.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Kuşlarınız sağlıklı görünüyor. show jumbo ile alakası yok. show jumbolar için güzel birer bakıcı olabilecek düzeydeler.

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
bu yorumumu diğer arkadaşlara da yaptım bilgilenmeniz açısından buraya alıntı yaıyorum...

kuşlarımı 10 gün evvel aldım. ve satıcıya kızıp kuşları beğenmediğim için satma kararı aldım..  cinsiyeti de jumbo diye ama üretici abilerim bana kuşlar hakkında bilgi verince satmaktan vazgeçip  kuşları dün değiştirdim... ingiliz kırığıymış ve boyları ufakmış...  iade edip değişmemi tavsiye ettiler...  kimseyi aldattığımız yok çok şükür.. konunun kapanması silinmesi içinde bildiride bulundum ama silinmemiş.

yeni kuşlarımın linkide aşağıda bakabilirsin..

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,20976.0.html