haklısınız... 3. resimde dişi kuşun durduğu tünek yaklaşık bir 65 cm uzunluğunda ... plastikler de gördüğünüz şekilde sadece kafese giden yolda 2 tane var... kafes büyük ve altta belirttiğiniz şekilde 2 tünekte var boydan boya... plastikleri bilerek koydum aşağıya mama vs koyduğumdan dolayı üzerlerine dışkı vs yapmasınlar diye gidiş yollarını sınırlandırmak için taktım...R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Güzel ve sağlıklı kuşlar. Ancak o plastik tüneğin yerine tahta ve tamamen boydan boya takılabilecek boyda yani devam ettirip diğer tellere de tutturulabilecek bir tünek alın. Çünkü kuşlar çiftleşirken tüneğin üstünde gidip gelirler uzun olması daha iyi olur ve tünek bu sayede daha sabit olur.
AnladımMehmet AYAN' Alıntı:haklısınız... 3. resimde dişi kuşun durduğu tünek yaklaşık bir 65 cm uzunluğunda ... plastikler de gördüğünüz şekilde sadece kafese giden yolda 2 tane var... kafes büyük ve altta belirttiğiniz şekilde 2 tünekte var boydan boya... plastikleri bilerek koydum aşağıya mama vs koyduğumdan dolayı üzerlerine dışkı vs yapmasınlar diye gidiş yollarını sınırlandırmak için taktım...![]()
Kafes Hagen Vision gibi geldi bana.Hilmi KURU' Alıntı:arkadaş masraftan kaçınmamış kafes ve yuvalık olarak kuşlarıda çok güzel erkek olana bayıldım ama daha zamanları var gibime geldi inşallah bol bol yavrularını alırsınız
tşk ederim değerli yorumunuz için... valla en kaliteli hizmeti sunuyoruz mis ve mistır jumbolara ama ortama alışma sürecindeler... bakalım daha evvel yavru alınmış bu çift bize nasıl bir sürpriz yapacaklar....Hilmi KURU' Alıntı:arkadaş masraftan kaçınmamış kafes ve yuvalık olarak kuşlarıda çok güzel erkek olana bayıldım ama daha zamanları var gibime geldi inşallah bol bol yavrularını alırsınız
evet evet doğrudur hagen vision M02 büyük kafes.. yuvalıkta hagen vision un özel yuvalığıR.Efekan ALTUN.' Alıntı:Kafes Hagen Vision gibi geldi bana.
yok kırık değil kesinlikle... üstadlar daha iyi bilir gerçi ama ikiside jumbo show.R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Kuşlardan erkek İngiliz dişi ise İngiliz kırığına benziyor. Bu büyük olmalarının sebebi.
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:Kuşlarınız sağlıklı görünüyor. show jumbo ile alakası yok. show jumbolar için güzel birer bakıcı olabilecek düzeydeler.