Bektas Abdurrahman
Takipçi Üyemiz
- Web sitesi
- www.facebook.com
- Adı
- Bektas
- Soyadı
- Abdurrahman
aynen katılıyorum,özellikle Show muhabbetlerde yerli üretim daha değerli diye düşünüyorum.Mert AYDIN' Alıntı:kuşlar görsel olarak güzel ancak ben şahsen yurt dışı bilezikli kuşlardan uzak dururum....
Düşüncenizin sebebi nedir acaba yurt dışı ve çok vasıflı kuşlarda olmuyor mu?Abdullah İSPİR' Alıntı:aynen katılıyorum,özellikle Show muhabbetlerde yerli üretim daha değerli diye düşünüyorum.
Bende sizin gibi düşünüyordum.Sertaç ARSLAN' Alıntı:Düşüncenizin sebebi nedir acaba yurt dışı ve çok vasıflı kuşlarda olmuyor mu?
Teşekkürler.
mert bey eğer gelirken kuşlara doping verildiği için böyle ise böyle bi durum yok arkadaşın arkabaları getirdiMert AYDIN' Alıntı:kuşlar görsel olarak güzel ancak ben şahsen yurt dışı bilezikli kuşlardan uzak dururum....
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:hayırlı olsun güzel kuşlar güle güle besleyin
tabi yaklaşık olarak öyleBektaş ABDURRAHMAN' Alıntı:mert bey eğer gelirken kuşlara doping verildiği için böyle ise böyle bi durum yok arkadaşın arkabaları getirdi
Aksam bakıp haber veririm. TeşekkürlerErol BASKAL' Alıntı:BILEZIK NUMARASI KAC; BELKI ÜRETICISINI ÖGRENEBILIRIM:
P13 113 44 AZ 4821Erol BASKAL' Alıntı:BILEZIK NUMARASI KAC; BELKI ÜRETICISINI ÖGRENEBILIRIM:
Slm üreticilerini buldumBektaş ABDURRAHMAN' Alıntı:P13 113 44 AZ 4821
P13 69 44 AZ 47949
Çok teşekkür ederimErol BASKAL' Alıntı:Slm üreticilerini buldum
P13 113 44 AZ 4821 Peter Heckner yillarin üreticisi, Sampiyonalarda derceleri var.Yani kan iyi.
P13 69 44 AZ 47949
Oliver Graap 2005de baslamis yarismalara felan girmemis.
iki üreticinde sitesi var googlede bulabilirsin isim olarak