Cevabınız için teşekkür ederim Hasan bey.Mamayı ben yumurta oluşana kadar gün aşırı yani bigün verip bigün vermeden,yumurta olunca kızışmasınlar diye haftada bir iki defa,yavrular çıkıncada tüylenene kadar genellikle her sbah verirdim.Yıllarca hep böyle üretim yaptım.Ancak bu jumbolar çabuk kg kaybettiği ve ek gıdanın düzenli verimesi gerektiğini duydum bazı üretenlerden ama bilemiyorum. Vitamin vitaform var haftada bir defa çok az pirinç kadar su tazelerken katıyorum ancak doğal mamaya kattığım sebze ve diğer malzemelerden daha iyi vitamin aldıklarını düşünüyorum.90,90lık bi salmam vardı bi çift rosellam vardı hatta cinsiyetlerni öğrenmek için aylar önce konu açmıştım ikiside dişi çıktıHasan ÇELİK' Alıntı:onu bey ilk önce mamayı kesin kuşlarınızdan yavrusu olmayan kuşlara haftada 1 mama veriyorum ben oda cok azdır. yada büyük bir salmanız olacak ki kuşlar yediğini çabuk sindirebilsin. kafes ortamında verilen mama kuşa faydadan cok zarar verir. yağlandırırsınız kuşlarınızı. kızıştırmak için bi şey diyemiyorum bin türlü ilaç var ama kuş hazır olmadığı sürece ilaçların hiç birisi işe yaramaz. tavsiyem mamayı kesip haftada bir azar azar vermeniz diğer tavsiyem ise kuşlarınızı ayırım geniş bir salmada dinlendirdikten sonra tekrar denemeniz.
S.a.elinizde satılık show yavru varmıHasan ÇELİK' Alıntı: