2015 Yeme düşmeye Hazır Yavrular HOLLANDA (g0rky06)

Gorkem AK

Üyemiz
Adı
görkem
Soyadı
ak
2015 yavrularımdan birtanesi erkenden yeme düştü diger 4 tanesi de yoldalar isteyen arkadaşlara şimdiden sahiplendirebilirim.

Fiyat : 50 tl ( Saglıklı Ev üretimi Bol vitaminli mineralli :)

Not: İsteyen olursa damızlık ve cift kuslarımda var özel msj atabilirsiniz.

Hollanda yavrularıma Maşallahh

Dayanamadı PARASÜTLE ATLADI :D

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
kuşlara maşallah
yanlız eleştri kabul edin
fiyat oldukça pahalı..

Gorkem AK

Üyemiz
Adı
görkem
Soyadı
ak
piyasada bulabilirseniz hollanda 50 tl ye evde tertemiz üretilmiş yeni yeme atlamış diye 2 aylık kusu veriyorlar.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Görkem AK' Alıntı:
piyasada bulabilirseniz hollanda 50 tl ye evde tertemiz üretilmiş yeni yeme atlamış diye 2 aylık kusu veriyorlar.
Ya simdi yine polemik olacak
Kardesim elestriye niye karsiniz
Kuslarina kotu dedimmi ben
Bana kalkmis piyasada bulabikirsiniz v.s. diyorsun
50 tane kus sattim ve satilani gordum daha az fiyat
Sanki bu ise yeni girdik te piyasayi bilmiyoruz..
Sonrada yazinca aliniyorlar v.s.

Benim gozumde degeri bu kadar dersin gecersin

Holllanda dedigin irkin ne oldugunu bana aciklarmisin????

Hayret hic kimse elestriye gelemiyor illla yaglama ballama lazim...

Gorkem AK

Üyemiz
Adı
görkem
Soyadı
ak
Mert AYDIN' Alıntı:
Ya simdi yine polemik olacak
Kardesim elestriye niye karsiniz
Kuslarina kotu dedimmi ben
Bana kalkmis piyasada bulabikirsiniz v.s. diyorsun
50 tane kus sattim ve satilani gordum daha az fiyat
Sanki bu ise yeni girdik te piyasayi bilmiyoruz..
Sonrada yazinca aliniyorlar v.s.

Benim gozumde degeri bu kadar dersin gecersin

Holllanda dedigin irkin ne oldugunu bana aciklarmisin? ???

Hayret hic kimse elestriye gelemiyor illla yaglama ballama lazim...

Burası forum diye yorumlarda fiyat eleştiri yapmak zorunda degilsiniz.. Heleki muhabbet kuşlarında fiyat eleştirisi asla olmaz ÜRETİCİLERE HAKERET etmiş sayılırsın.

Sorularının hiç birine cevap vermicem 1 2 tane hollanda yavrumun resimini  atıcam acaba senin jumbo kırıkların da bu kadar gögüs varmı ? ve benim kuşlar hakkımda ne kadar bilgili oldugumu ögrenmek istiyorsanda diger bütün muhabbet kuşu forum sitelerinde g0rky06 diyerek aratırsan ve üyelere sorarsan beni gayet güzel anlatırlar sana.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Kardeş burası gerçek üreticilerin ve muhabbet ve diğer kuşlar konusunda şampiyon olmuş üreticilerin sitesi burada senin bahsettiğin siteler gibi yalan, dolan, kolpa olmaz herkes birbirini bilir bu sitede, diğer sitelerde de fiyat konusunda çok eleştiri aldığını hatta eleştiri yapanları o sitenin moderatörü olduğunu sanan kendini bilmezin ağır konuşarak yorumları sildiğini biliyorum,(bu arada ben o sitenin üyesi falanda değilim),fiyatına lafım sözüm yok istersen 1000tl iste, kuş senin allan alır almayan başkasına bakar, şunuda belirteyim hollanda denilen kuş yerliden iri çekoslavaktan yapı olarak daha küçük kuştur biz üreticilerin deyimiyle iri yerli deriz...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Hakaret etmismi sayilirim:))))
Ya hadi oradan sende
Kuslarin bildigin yerli kus birader....

Gorkem AK

Üyemiz
Adı
görkem
Soyadı
ak
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
Kardeş burası gerçek üreticilerin ve muhabbet ve diğer kuşlar konusunda şampiyon olmuş üreticilerin sitesi burada senin bahsettiğin siteler gibi yalan, dolan, kolpa olmaz herkes birbirini bilir bu sitede, diğer sitelerde de fiyat konusunda çok eleştiri aldığını hatta eleştiri yapanları o sitenin moderatörü olduğunu sanan kendini bilmezin ağır konuşarak yorumları sildiğini biliyorum,(bu arada ben o sitenin üyesi falanda değilim),fiyatına lafım sözüm yok istersen 1000tl iste, kuş senin allan alır almayan başkasına bakar, şunuda belirteyim hollanda denilen kuş yerliden iri çekoslavaktan yapı olarak daha küçük kuştur biz üreticilerin deyimiyle iri yerli deriz...

Her sitede malesef 1 2 kişi oluyor böyle. Bütün üreticiler gerçektir bana göre bazıları hobi olarak bazılarıda büyütür bu işi derecelere girer. Evinde bakıpta sergilere fuarlara gidip kuşlarını yarışmaya koysa 1 . gelecek kuşlarda var bu bir gerçek. Ama bu zevk işi hobi işidir herkez gönlünden geçen fiyatı yazabilir diye düşünüyorum. Hollanda konusundada yerliden iridir cekoslavaktan kısadır cünki boyun ve kuyrukları uzundur kendileride incedir cekoslavakların. Buda daha babayigit oldugu icin hollanda diyoruz

Mpnar63

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
pınar
Allah hayırlı uğurlu etsin kardeş...bende anlasam var ya vallahi hemen 1 çiftle başladım bir beyaz birde sarı olsa:D

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
MERT AYDIN üstadım söylediklerinde haklı.Yıllardır hobi olarak ev üretimi yapmaktayım.beni forumda tanıyan bilen bilir albino ve lutino agırlıklı kuş üretiyorum.ama Hollanda cinsi nedir öyle bir cins varmı yoksa uydurukmu bilmiyorum:)) kardeşim bana sorarsan kuşunuz cinsi konusundaki görüşüm ve tecrübem maşallah cok saglıklı yavrular ama kuşularınız bildiğin ORJİNALLLLLLLLLL YERLİiiiiiiiii MUHABBET KUŞUDUR.kırbin kere maşallah diyorum.fiyatına gelince 50 tl demişsiniz bence az bile söylemişsiniz.ev üretimi yapan biri olarak evde kuş beslemenin zorluklarını cok iyi biliyorum.bence değeri 100 TL ama kuş piyasası malesef rakamsal olarak daha düşük bir piyasa fiyatı sunuyor bize.siz istediğiniz fiyatı verebilirsiniz ama.Almak isteyen sonuçta begenirse alır.hayırlı bol sağlıklı üretimler dilerim.Ankaradan selamlar.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ

herkese selamlar konu tartışa tartışa bitmeyecektir. Acizane fikrim... üretim yaptığımız kuşlara başka ülkelerin ismini koymak o kuşun kalitesini değil sadece ebatınadır. ülkemizde yer alan bu Hollanda, çek, Pakistan vb. denilen türler aslında hepside aynı kuşlar ancak kalite olarak farklılık göstermekte. Bu yüzden resimdeki kuşların 3 üde yerlidir bana göre, anlaşılması adına 1.sınıf yada 2. sınıf olarak ayrım yapılsa daha iyi olacak. Fiyat konusuna da değinmek istiyorum Almanya da karşılaştım , bu yerli dediğimiz sınıftaki kuşlar üreticiden 20 Euro gibi bir fiyata alınabiliyor. Pet shoplar da 45 euroya kadarda çıktığını gördüm. Üreticilerin çoğunlukta olduğu bir sitede petshop fiyatında kuş satmak biraz zordur. ama herkes emeğinin karşılığını alabilseydi herkes bu işten iyi paralar kazanabilirdi. .... Dostça kalın arkadaşlar.