2016/2.(B) Parti bilezik taleplerinizi almaya başladık

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar 01/EKİM/2015 tarihinden itibaren 2016/2.(B) Parti bilezik siparişlerinizi almaya başladık.
Bilezik siparişlerinizi son gün olan 08/KASIM/2015 tarihine kadar verebilirsiniz.
Bilezikleriniz elinize geçeceği tarih 30/OCAK/2016 dır
Bileziklerin adet fiatı 1.30 tl olup enaz 25 adet sipariş verebilirsiniz

Bundan sonra bilezik siparişlerinizi www.bilezikturk.com sitesinden online olarak sipariş verilecektir.

Size özel şifrenizi almak için Ben Selahattin Güçlü'ye ulaşabilirsiniz şifrenizi alarak
bilezik siparişlerinizi www.bilezikturk.com sitesi üye giriş kısmından online olarak siparişinizi geçmenizdir.
Ayrıca www.bilezikturk.com sitesinde size özel üye sayfasındaki e-mail--gsm--tck--adres bilgilerinide güncelleyebilirsiniz
Alacağınız şifrenizi kaybetmeyiniz not ediniz,kaybetmeyiniz,kimseyle paylaşmayınız.

Bilezik siparişlerinizin kabul edilmesi için ;
1-2015 yılı ve geçmiş yıllara ait üye aidat borçlarınız olmamalı,senelik 50 tl olan üye aidatını yatırmalısınız
2-Bilezik adet fiyatı 1.30 tl'dir, siparişilerinizin tutarını ve aidatlarınızı eksiksiz tam olarak aşağıdaki banka hesabına yatırmanız gerekmektedir.

KIVRIK GAGALILAR VE KAFES KUŞLARI ÜRETİCİLERİ DERNEĞİ
HALKBANK-- EYÜP ŞÜBESİ
0768-16000089
İBAN TR 87 0001 2009 7680 0016 0000 89

ALICI KISMINA KIVRIK GAGALILAR YAZIN YOKSA ÖDEME GELMİYOR
ASKIDA KALIYOR BİLGİNİZ OLSUN

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Bşkanım üye olurken 25 tane 4,5 mm jumbo bilezik için para göndermiştim.Daha sonra fiyat 1,3 TL olunca 7,5 TL farkıda hesabınıza yatırdım.

Bu döneme ismimi yazmayı lütfen unutmayın...

(Bileziktürk.com'a giremeiyoruz.)

Saygılarımla,

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Selahattin başkan ödemeyi yaptım 30 tane de 4.5 mm siparis geçtim bilezik Türk sitesinden ama çok güven vermedi :) işlemin yapıldığını nasıl teyit ederiz.

Fatih Çevik

cihangir

Üyemiz
Adı
cihangir
Soyadı
ziylan
selahattin abi.bana 130 adet 2.9 kanarya bileziği ve 3.2 Yorkshire bileziği lütfen

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Başkanım bilezikler bugün geldi...
Teşekkür ederim...
Hızır gibi yetişti, ilk yavrum 5 günlük tü...
Bileziksiz yavrum olmayacak...

Flamamizida baş köşeye astım...
Saygılar...