21-22 Aralık Feshane Organizasyonu

Sertaç Arslan

Üyemiz
Adı
Sertaç
Soyadı
Arslan
Herkese Merhaba,

Aşağıdaki linkte yer alan yarışma takvimine baktığımda 21-22 Aralık'ta feshanede organizasyon gözükmektedir.
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,20009.0.html

21-22 Aralık 2013 İstanbul  Aksaray ( feshane ) (1-2-3-4-5-6) Grest klüp , Border klüp, Renk klüp 

19-20-21-22 Aralık İstanbul Boğaziçi (7) Malinua

Sorularım iser;
Hala güncel mi?
Güncelse kimler aktılacak?
Daha önceki organizasyonlarda nelerden faydalandınız?

Teşekkürler  rotfl

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Kısmet olursa pazar günü öğleden önce gidicez arkadaşımla inşallah gezmek için.

kralsado

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Muhammet
Soyadı
İslam
Geçen ay ki organizasyonda Muhabbet kuşu adına hiç bişey yoktu Acaba bu organizasyona Muhabbet kuşu üreticileri katılıyor mu ? Boşuna gitmeyelim.

OnderBakir

Üyemiz
Adı
Önder
Soyadı
Bakır
Var muhabbet kanarya doga kuşları ipnozlar  geçen ayki yorkshire yarışmasıydı ...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
cumartesi ve pazar günü feshanedeki yarışma organizasyonda  tedarikçi ve hertürlü kuşlar mevcut olacak ayrıca tedarikçilerde çok fazla olacak sabahları 09 dan akşam 18 e kadar açık bilginize kuşlarla ilgili hertürlü mlz alabilirsiniz

Sertaç Arslan

Üyemiz
Adı
Sertaç
Soyadı
Arslan
Teşekkür ederiz abi bugün gidenler ingiliz yavruları 30TL'ye almışlar.
Kafes ve kuş olarak hem çeşit çokmul hemde uygun fiyatlar varmış.

Yarın öğleden sonra oradayım heyecanla bekliyorum.

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Abi muhabbet Kuşu cok yoktu toplasan 10 kişi satıyordu o kdr agirlikli kanaryaydı

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Çok güzeldi keşke en az 3 ay arayla böyle yarışma veya sergi olsa ne olurmuş sanki.
Her ırktan kanarya vardı. Hemen her bütçeye uygun kuş vardı. Çok uygun malzemeler uygun fiyatlardan vardı.
HARİKA BİR ORGANİZASYON olmuş eli emeği geçen dert görmesin.

Bayıldım. Kuş cenneti budur dedim kendi kendime. Her renk her ırk kanarya, artı diğer tür kuşlar vardı. Tabikii kanarya ağırlıklı idi. NEFİS agi ler parizyenler vardı. Aklım gitti ama alıcı olmadığıma fiyat sormaya çekindim. Zaten kuş ederini belli ediyordu.

Haso gibi değişik kanaryaları yakalamak izlemek çok keyifliydi. Ne diyeyim. Keşke hep açık bir yer olsa her akşam bir tur atıp evime öyle gitsem. O kadar sevdim beğendim diyeyim. Çok mutlu oldum ben bir hafta kuşların hayali ile yaşarım artık. AMA YER YOKLUĞUNUN GÖZÜ KÖR OLSUN diyeyim ne diyeyim. Nankörlük olmasın ama alamadım diye neredeyse tansiyonum fırlayacaktı üzüntüden bir yandan da.

Gene de gıda malzeme alışverişi ile avuttum kendimi.

ŞİMDİ İSTANBUL da en yakın organizasyon nerede ne zaman olacak acaba?
Feshanede gene olurmu böyle büyük organizasyon acaba?

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Haftasonu iki gün boyunca feshanedeydim ancak bu kadar muhabbet üretenlere rağmen muhabbet kuşlarının az olmasını gerçekten kendi adıma kınamadım desem yalan olur. Kanarya besleyen ve sevenler için tam bir göz  şöleni vardı, her çeşit her tür vasıflı kuş oradaydı. Keşke biraz daha muhabbet sevenler ilgi gösterse biraz daha fazla muhabbet kuşu olsaydı. C.tesi günü öğlen 40  - 70 liraya satılan ingilizler pazar öğlene kadar tükendi. C.tesi günü 150 lira olan Almanyadan gelme bilezikli jumbolar pazar akşam 100 tl.ye hatta çoklu alırsan dahada aşağısına kadar düşmüştü. Bir adet almak istedim ancak güvenemediğim için alamadım. Yinede güzel bir organizasyondu. Umarım yılda belli dönemlerde yine olur. Kuş olmasada malzeme açısından çoğu kişinin işine yaradığını düşünüyorum.

minik

Takipçi Üyemiz
Adı
OKTAY
Soyadı
türkdönmez
ya benım anlamadığım konu şu muhabbetten çok kanarya vardı bite karışık olduğu için muhabbet kuşunu satanları bulmak zor oldu kanarya satanlar bir tarafa muhabbet satanlar bir tarafa tezgah açsa isteyen istetiğini daha çabuk bulurdu.. benim görüşüm 

Sertaç Arslan

Üyemiz
Adı
Sertaç
Soyadı
Arslan
Bende pazar günü öğleden sonra oradaydım.

Ekipman olarak çok uygun fiyatlara bütün ihtiyaçlarımı hatta fazlasını aldım.
Bir petshopta 5 liraya satılan akıllı yemlikler 2.5 liraydı.

Ancak geç kaldım sanırım ingiliz kuş göremedim.
Jumbolarda beni tatmin etmedi açıkçası yani güvenemedim.

Kuşların %98'i kanaryaydı desek yanlış olmaz. Daha fazla olmasını çok isterdim.
Kanarya fiyatları 30 ile 2000 lira arasında değişiyordu her cinsi vardı. Muahabbetlerde 20 liradan başlıyordu 150'ye kadar gördüm.

Umarım bol muhabbetli organizasyonlarda görürüz.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Oktay TÜRKDÖNMEZ' Alıntı:
ya benım anlamadığım konu şu muhabbetten çok kanarya vardı bite karışık olduğu için muhabbet kuşunu satanları bulmak zor oldu kanarya satanlar bir tarafa muhabbet satanlar bir tarafa tezgah açsa isteyen istetiğini daha çabuk bulurdu.. benim görüşüm
çok doğru bir tespit...... thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo