22,08,2013 TE ALANYADAYIM (BEHSAT TİĞİZ BATMAN )

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
s.a arkadaslar bu tarihte degerli  günay dönmez dostumun daveti üzerine tatil icin alanyaya kendisinin yanına gidiyorum.. yaklasık bir hafta kalacagım.. alanya ve antalya civarindaki üreticileri Elimizden geldigi kadar beraber ziyaret edecegiz. o civarlarda tanımadımadıgımız dostlarımızda varsa elimizden geldigince üreticileri ziyaret etmeyi dusunuyoruz.. Günay usta denizi hazırla :) :)

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan
Çok değerli iki üreticinin bir araya gelmesi çok hoş  :) iyi eğlenceler bol muhabbetler  :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ahmet Tatlıpınar dostumuz ve Mehmet hocamız dışında Alanya içinde ziyaret edebileceğimiz çok fazla üretici yok, kendilerini telefonla arayıp ziyaretleri ayarlamaya çalışacağım. Antalya içinde gezilecek üretimhane sayısı bayağı fazla, üreticilerle irtibata geçip bir araya toplanıp birkaç toplu ziyaret yapmaya çalışacağız. Birkaç gün de Kemer tarafına gidip oradaki hem doğa hem tarihi yerleri gezmeyi planlıyoruz, inşallah tüm bunları yapmaya yeterli zaman bulabiliriz.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Vay be ben neden böyle bir tatil planı yapamadım gayet güzel ve eğlenceli Günay abi tatillik yerde maşallah bende izni İstanbul da yedim

İki değerli üreticinin bir araya gelmesi gurur verici ziyaretleri resim veya video ile paylaştığınıza şahid olmak dileğiyle

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Antalya ya gelmeden bir gün önce haber verin.Çalıştıgım güne denk gelmesin  :(, yoksa görüşemeyiz...  neeee

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Yahya SAYIN' Alıntı:
Antalya ya gelmeden bir gün önce haber verin.Çalıştıgım güne denk gelmesin  :(, yoksa görüşemeyiz...  neeee
Kebapları ve mangalları hazırla yahya usta :) birkac gün buranın denizine doyduktan sonra solugu yanında alcam.

semihgul

Üyemiz
Web sitesi
www.semihgul.com.tr
Adı
Semih
Soyadı
GÜL
Behsat Hocam bende sizi ziyaret etme niyetindeydim önümüzdeki hafta içi ama kısmet olmayacak anlaşılan. İyi tatiller size, en güzelini yapıyorsunuz  ;) Üstatlara bizden de selamlar.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Semih GÜL' Alıntı:
Behsat Hocam bende sizi ziyaret etme niyetindeydim önümüzdeki hafta içi ama kısmet olmayacak anlaşılan. İyi tatiller size, en güzelini yapıyorsunuz  ;) Üstatlara bizden de selamlar.
semih kardesim onumuızdeki hafta hafta sonuna anca donuş yaparım.. ben geldikten sonra her zaman beklerim..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Alanya merkez.. Ahmet TATLIPINAR kardesimizin üretimhanesini ziyaretimiz...tertemiz  üretimhanesinde ve mutevazi misafir perverligiyle bizi agırladıgı icin degerli kardesimize tsk ederiz...
kendi fotograflarımızı cekmekten o guzel ingiliz kırıgı kusların fotolarını cekmeyi unuttuk :)

semihgul

Üyemiz
Web sitesi
www.semihgul.com.tr
Adı
Semih
Soyadı
GÜL
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
semih kardesim onumuızdeki hafta hafta sonuna anca donuş yaparım.. ben geldikten sonra her zaman beklerim..
Hafta sonuna dönmüş olurum malesef. O zaman ben sizi beklerim mütevazi hobihanemi ziyarete. Adana kebabı yedirmeden geçirmeyiz buradan ;)

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Nihayet sis bulutu kalktı seni görmek güzel Günay Abi :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Günay boy posterini behzat yanına gelmeseydi göremeyecektik nerdeyse  :) paylaşım için teşekkürler.
selahattin abi.
gunay usta fotojenik olmadıgı bahanesiyle resim cekmiyordu :) neyseki
biraz gazla hemen boydan cekilmeye razı oldu :)