22-26 Günlük yavrular.

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
merhaba. yavrularımdan mor beyaz kafa olan 26 , beyaz kahve benekli olan 22 günlük. bir sıkıntı var mı ?

bu arada 26 günlük yuvadan çıkmaya başladı. ama tekrar koyuyorum anne bir sıkıntı yapmıyor.

maşallahlarınızı esirgemezseniz sevinirim.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Maşallah . Gelişimleri iyi sıkıntı yok. Ama sizin gözünüz annenin üzerinde olsun . Siz yavaş yavaş kafes tabanına yem mama koymaya başlayın.  haftaya yemeye başlarlar

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Maşallah . Gelişimleri iyi sıkıntı yok. Ama sizin gözünüz annenin üzerinde olsun . Siz yavaş yavaş kafes tabanına yem mama koymaya başlayın.  haftaya yemeye başlarlar

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
herkese çok teşekkürler. bu ara evde olduğumdan sürekli gözüm üstlerin de geçende 26 günlük yavru atladı yuvadan tekrar koydum anne bir sıkıntı yapmıyor aksine üstlerine titriyor.

beyaz kahve benekli olan forumdan Okan Şenol a gidecek büyüyünce :)

maşallah güzel renkler verdi kuşlar. belli olmasa da büyük olan mor mavi değil. fotoğraflarda mavi çıktı.

tekrar teşekkürler yorumlarınız için

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Ercan YAŞAR' Alıntı:
herkese çok teşekkürler. bu ara evde olduğumdan sürekli gözüm üstlerin de geçende 26 günlük yavru atladı yuvadan tekrar koydum anne bir sıkıntı yapmıyor aksine üstlerine titriyor.

beyaz kahve benekli olan forumdan Okan Şenol a gidecek büyüyünce :)

maşallah güzel renkler verdi kuşlar. belli olmasa da büyük olan mor mavi değil. fotoğraflarda mavi çıktı.

tekrar teşekkürler yorumlarınız için
Anne babalarının resmini yükle de nelerden çıkmış bu güzellikler görelim

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
maşALLAH  diyelim.... siz  yinede  takipte  olun.. Okan beyde  tüyleri kadar yavru alır  inşALLAH