23. gün :/ resimli güncel..

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Aynı dertten muzdaribim bende. Sadece kapağı açıp yumurtalara bakabiliyorum. 3 gün daha bekleyip el feneri ile kontrol edeceğim.
Sizinde ilk yumurta 11 kasımda geldi sanırım. Ne aymış ya :)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SIZLER YUMURTALARINIZI IŞARETLEMEDI İSENIZ KUŞLARINIZIN KAÇINCI YUMURTADAN SONRA KULUÇKAYA YATARAK VE KAŞ ADET YUMURTA YAPTIYSA HESAP ORDADA TABI KI YUMURTA KONTROLUDE YAPMAMIŞSANIZ SON GUNE KADAR MERAKLA BEKLEMEYE DEVAM EDECEKSINIZ SLM

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal AKBULUT' Alıntı:
SIZLER YUMURTALARINIZI IŞARETLEMEDI İSENIZ KUŞLARINIZIN KAÇINCI YUMURTADAN SONRA KULUÇKAYA YATARAK VE KAŞ ADET YUMURTA YAPTIYSA HESAP ORDADA TABI KI YUMURTA KONTROLUDE YAPMAMIŞSANIZ SON GUNE KADAR MERAKLA BEKLEMEYE DEVAM EDECEKSINIZ SLM
+1

erkanözel

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
özel
Yalçın KASIM' Alıntı:
Aynı dertten muzdaribim bende. Sadece kapağı açıp yumurtalara bakabiliyorum. 3 gün daha bekleyip el feneri ile kontrol edeceğim.
Sizinde ilk yumurta 11 kasımda geldi sanırım. Ne aymış ya :)
ewet 11 kasım çıkarsa inşallah kuşlarımız beşik kertmesi yaparız :)

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Çıkarsa kesinlikle forumda resimleri paylaşalım. Kim önce açarsa konuyu adını 11 Kasım yumurtası koysun. özel mesajla da haberleşelim. :)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İlk yumurta boş olabilir. Yumurtaların resmini çekip paylaşırsanız daha net cevaplar alabilirsiniz

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Bendekiler 18günde çıktılar :) şahin beyin dediği gibi boş olabilirler,yoksa iyice olgunlaşmayımı bekliyorlar  smileki

PePiPoLLu

Takipçi Üyemiz
Adı
Tamer
Soyadı
Kılıç
yumurtalar kuş diskisıyla kaplanmış. O yüzden çıkmamış olabilir. Yumurtaların da canlılıklarını koruyabilmeleri için hava alması şart

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
resimdeki kadar dışkı yapışması hava almasını engelleyip ölmesine sebebiyet verecek kadar çok değil bence,bıldırcın yetiştirirken kuluçka makinesinde çıkarttırıyorduk yumurtaları ve bunlardan çok daha kirlileri vardı hatırlıyorumda :) döllenmemiş olmasından başka bir sebep yok gibi görünüyor veya ışıkla bakıldımı dikkat etmedim ama yavru kırmayı beceremeden ölmüşde olabilir.Kontrol edilmeli.

erkanözel

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
özel
Mustafa KARAKAYA...' Alıntı:
resimdeki kadar dışkı yapışması hava almasını engelleyip ölmesine sebebiyet verecek kadar çok değil bence,bıldırcın yetiştirirken kuluçka makinesinde çıkarttırıyorduk yumurtaları ve bunlardan çok daha kirlileri vardı hatırlıyorumda :) döllenmemiş olmasından başka bir sebep yok gibi görünüyor veya ışıkla bakıldımı dikkat etmedim ama yavru kırmayı beceremeden ölmüşde olabilir.Kontrol edilmeli.
nasıl kontrol edıcem kı ısıkla bakıyorum ama pek anlamıyorum  :(

erkanözel

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
özel
yumurtalara el feneri ile baktım demin. 5 tanesın ıcı sarımsı 1 tanesı sankı darmarlı ama parça parça 1 tanesıde dolu gıbı el fenerının ısıgı arkasından gozukmuyor yumurtanın  :(