oğuzhan kardeş yazdıkların sana eğlenceli geliyor olabilir fakat bu forumu daha çok bilgi alış verişi için kullansak gereksiz yazışmalardan kaçınsak ileride ihtiyacı olanları bir sürü boş yazıyla uğraşmak derdinden kurtarabiliriz.
yine aynı sebepten dolayı ileride yumurta sıkışması ya da yağlanma gibi problemleri olnaların faydalanabilmesi için konu başlığına bir milyon ? koymak yerine anlamlı 2-3 kelime yazsak daha iyi olabilir.
bu haliyle sorun, yumurta sıkışması ya da yağlanmadan ziyade soru işeareti sıkışmasına benziyor.
Fatih abi ne zamandır cevap bekliyorum cevap yok ben de konu kaybolmasın diye "sadasdasdasfa" gibisinde yazdım ama haklısın yazmam lazımdı

konu bnaşlıgına gelince forum olarak sorularınız cevaplarını kısmına ekledigim için konuyu ???? koydum baslıgı sonra att taraflarda tekrar düzeltmeye calıştım bunu yemin ederim ama basaramadım galiba
herkese teşekkürler inş yumurta sıkışması olmaz kuşum yağlıydı biraz ama suyuna limon sıkıyordum her defasında 2-3 damla
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
Fotoların kuşlarını net olarak göstermiş.Dişinin duruşunda herhangi bir sağlık sorunu görünmüyor.Kuşunda yumurta var.Fakat yumurta ters dönmüş olabilir.Bir süre daha bekle 3-4 gün gibi halen yumurtayı bırakmazsa poposuna hafif zeytin yağı kulak çöpü ile uygula.
öncelik cevap verdiğiniz için teşekkürler mutlu abi kameram da sorun oldugu için net çekemedim ama kuşun şuan bir sağlık problemi yok sadece karın bölgesi şişi bugun de ıkontrol ettım karnı aynı yumurta büyüklügn de elips şişlik var ama ne zamandır böle bilmiyorum en son 4-5 gün oldu bn böle göreli ondan önce bölemiydi bilmm bayram nedeniyle evde olmayacagım için takip edemiyecegim kuşları endişeliyim açıkcası ama allahım inş. yumurtlar bu ilk yumurtası olacak eger yumurta var ise 1,7 yasına girdi.. erkek ile bir çiftleşmesini görmedim yani atarsada bos yumurta atacak
sağlıcakla kalın.