24 saat aydınlatma olurmu acaba ?

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
arkadaşlar kuşlarımı iş yerine götürmek istiyorum ancak sabah 8 aksam 6 arası aydınlatmak yeterli olur mu yoksa devamlı ışığın açık olması problem yaratır mı  yoksa kuşlarda benimle beraber mesai yapmak zorunda olacak ve. hafta sonları da ışığı açıp cumadan pazartesiye kadar açık durması uygun mudur.düşüncelerinizi bekliyorum

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
zaman ayarlı prizler var takıyosun onu ayarlıyosun 12 saate 12 saat ışık açık kalıyor 12 saat kapalı...otomatik devre en güzeli bu tavsiye ederim.10 liralık da bi kerameti var altı üstü.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Benim uyguladığım saat dilimi sabah saat 08:00 da ışık devreye girip gece lambası söner.Saat 22:00 da gece lambası devreye girip ışık söner tarzında.24 saat üzerinden ışık acık kaldığı taktirde kuşlarınız canlılığını ve performanslarını yitirir.Minimum 10 saat uykuda kalmaları sağlıkları için şart.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
lambanın prizle bağlantısı yok. lambanın düğmesine takılandan var mı ?

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Erhan KİRET' Alıntı:
bildiğim kadarıyla o şekilde yok...sizin lambayı prizle çalıştırmanız mümkün değil mi?
malesef odada piriz yok sadece lamba ve havalandırma camı var odanın dışında lamba tusu. şu varki sabah 8 aksam 6 aydınlatma yeterli olabilir ama hafta sonu 3 gün boyunca ışık açık olmasıda sıkıntı olacak gibi görünüyor.

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
evet lambanın her gün aynı saatte açılıp kapanması en iyisi düzensizlik stres yapabilir...
o zaman şu şekilde olabilir oda da lambayı unutun ayrıyetten bir ara kablo ile aydınlatmayı sağlayabilirsiniz zaman ayarlı prize takılı bir ara kablo ve o ara kabloya takılı bir lamba...

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
Benim uyguladığım saat dilimi sabah saat 08:00 da ışık devreye girip gece lambası söner.Saat 22:00 da gece lambası devreye girip ışık söner tarzında.24 saat üzerinden ışık acık kaldığı taktirde kuşlarınız canlılığını ve performanslarını yitirir.Minimum 10 saat uykuda kalmaları sağlıkları için şart.
+1

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Erhan KİRET' Alıntı:
bildiğim kadarıyla o şekilde yok...sizin lambayı prizle çalıştırmanız mümkün değil mi?
Normal bilgisi olan bi elekrtikçi ustası götürün o halleder...

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
+ 24 saat aydınlatma stres yapar kuşlara

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
benim kümeste 8 watt lamba hava kararınca ayarlı prizle yanıyor gece  hiç bir sıkıntı yok zaten onlar uykusu gelince otomatikman sesleri kesiliyor sanki içerde hiç kuş yokmuş gibi oluıyor  2 yıldır devam....

ŞEMSETTÜN SEVÜNÇ

Uzman Üyemiz
Adı
şemsettin
Soyadı
SEVİNÇ
arkadaşlar ben linkteki cihazı kullanıyorum sabah saat 07 de önce ağır ağır ampüller yanıp yarım saat içinde tüm florasanlar devreye giriyor akşam saat 19 da önce florasanlar sönüyor sonra yarım saat içinde ampüller ağır ağır sönüyor kuşlar suni de olsa güneşin doğuş ve batışını hissedebiliyor ben cihazdan çok memnunum tavsiye ederim

http://www.yemtemizleme.com/?Syf=26&Syz=15551&/-------------------------AYDINLATMA-CİHAZLARI

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Üretimhaneler için olmazsa olmazlardan bence  inş. kısa zamanda bende bu tür bi sistem yapacağım nasip olursa.  (kışın çiftlere şart özellikle )