U ugaroy Uzman Üyemiz Katılım 8 Eyl 2011 Mesajlar 371 Konum İZMİR Adı UĞUR Soyadı ALTUNOK 26 Ara 2011 #21 Katılmak kısmet olmadı, çok şey kaybettiğimin farkına bir kez daha vardım. Emeği geçen herkese teşekkürler. Paylaşım için ayrıca teşekkürler.
Katılmak kısmet olmadı, çok şey kaybettiğimin farkına bir kez daha vardım. Emeği geçen herkese teşekkürler. Paylaşım için ayrıca teşekkürler.
T tenekeee Uzman Üyemiz Katılım 29 Nis 2011 Mesajlar 953 Konum İstanbul Adı Mehmet Soyadı YILMAZ 26 Ara 2011 #22 Bazı fotoları aldım başka foruma ekledim,kaynak olarak bu forumu belirttim umarım sorun olmaz fotoları çekeler açısından Pyalaşım için sağolun.
Bazı fotoları aldım başka foruma ekledim,kaynak olarak bu forumu belirttim umarım sorun olmaz fotoları çekeler açısından Pyalaşım için sağolun.
K kayseri_1960@hotmail.com Uzman Üyemiz Katılım 18 Mar 2011 Mesajlar 577 Konum ANTAKYA / HATAY Adı Musa Soyadı AKAR 26 Ara 2011 #23 Çok istiyordum aranızda olmayı kısmet oladı.kıvrık gagalılar yarışmasına inşallah ordayım herkese selamlar.
Çok istiyordum aranızda olmayı kısmet oladı.kıvrık gagalılar yarışmasına inşallah ordayım herkese selamlar.
C cem sanyeli Yeni Üyemiz Katılım 9 Mar 2010 Mesajlar 21 Konum istanbul--B.çekmece..05352102005.... Adı Mehmet Cem Soyadı Sanyelioğlu 26 Ara 2011 #24 Arkadaşlar derece alan dostları tebrik ederken , çalışmalarından dolayıda öncelikle Selahatin abiyi ve yönetimdeki arkadaşlarıda ayrı ayrı tebrik eder ilerde de başka başarıları elde etmelerini temenni ederim sevgilerimle.... alkisd
Arkadaşlar derece alan dostları tebrik ederken , çalışmalarından dolayıda öncelikle Selahatin abiyi ve yönetimdeki arkadaşlarıda ayrı ayrı tebrik eder ilerde de başka başarıları elde etmelerini temenni ederim sevgilerimle.... alkisd
Yahya SAYIN Uzman Üyemiz Katılım 11 Ocak 2011 Mesajlar 1,958 Konum Antalya Adı Yahya Soyadı SAYIN 26 Ara 2011 #25 Paylaşım için teşekkürler...Gerçekten benim içinde çok güzel bir hafta sonuydu...
R Rovdy Uzman Üyemiz Katılım 12 Eki 2011 Mesajlar 770 Adı SADA Soyadı BDSDASDS 26 Ara 2011 #26 GÜZEL VE EĞLENCELİYDİ BU GÜZELLİKLERİ BİR ARAYA GELEREK YAŞANTAN HERKESE SONSUZ TEŞEKÜRLER