+1Erçin ÖZKAN' Alıntı:Maşallah
Erol bey buyurun gelin üretim haneye annesi babası ortadaErol BASKAL' Alıntı:Slm,
Arkadas bu kus Texas deyil,
AcikMavi Spangle
Erol BASKAL' Alıntı:Slm,
Arkadas bu kus Texas deyil,
AcikMavi Spangle
Ali ŞENER' Alıntı:
erol bey dogru dediniz fakat başlıgı değiştiremedim..teksas kuşumun yarularından biri diye yazdım diğerleri tam tüylenmedi bir albino 1 spungle 2 teksas almıs olduk..baba teksas anne duble faktor cıkan yaruların tamamını 5-6 güne yine bu başlık altında düzelteceğim ilanı kaldırıp düzeltmeye çalıstım ama olmadıErol BASKAL' Alıntı:Arkadasim ben senin Kusunu kötülemek istemedim MASALLAH cok güzel bir Yavru,
bizimle paylastigin icin Tesekkür ederim.
Fakat kanatlarindan belli Spangle, istersen bir sene bekle deyismez.
Allah sana daha güzellerini nasip etsin
Saygilar
sıkıntı değil erol bey bizim kapımız ümitsizlik dergahı der mevlana ne olursan ol yine gel....Erol BASKAL' Alıntı:Ali bey buarada yazda Türkiyeye gelirsem Üretimhanenize gelirim.
Davet ettiniz unutmayin.Konyada Abim kaliyor.
Slm
Erçin ÖZKAN' Alıntı:Maşallah
şemsettin bey çok haklısınız daha önce albino ile eşledim şahane teksas yavru ve albino indirmiştim fakat ikiside yaşanmadı dişide aniden hastlandı ve öldü ..bu teksasım beyazları seviyor çok şükür yavrular gerçekten güzel oldukca iri albinolar veriyor..spunglerda zaten maşallahı var..artık kendi yavrulkarımla kümes yapıyorumŞemsettin SEVİNÇ' Alıntı:Maşaallah Bereketli olsun,daha önceki paylaştığınız kuşlarıda takip ettiğim için güzel bir üretim haneniz olduğu kanaatindeyim. Albino ve texas kuşları çok seviyor özellikle bu kuşlar üzerine damızlıklarımı ayırmaya çalışıyorum. Acizane çift faktör yerine albino ile eşlerseniz yavrular ya albino yada texas olacaktır saygılar.