25 GÜNLÜK TEKSAS YAVRULARIMDAN BİRİ MAŞALLAH

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Erol BASKAL' Alıntı:
Slm,
Arkadas bu kus Texas deyil,
AcikMavi Spangle
Erol bey buyurun gelin üretim haneye annesi babası ortada :) ben size 2 ay sonra bu ve kardeşlerinin resmini tekrardan atacağım..

ErolDSV-ALMAnya

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Baskal
Arkadasim ben senin Kusunu kötülemek istemedim MASALLAH cok güzel bir Yavru,
bizimle paylastigin icin Tesekkür ederim.
Fakat kanatlarindan belli Spangle, istersen bir sene bekle deyismez.
Allah sana daha güzellerini nasip etsin
Saygilar

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Erol BASKAL' Alıntı:
Arkadasim ben senin Kusunu kötülemek istemedim MASALLAH cok güzel bir Yavru,
bizimle paylastigin icin Tesekkür ederim.
Fakat kanatlarindan belli Spangle, istersen bir sene bekle deyismez.
Allah sana daha güzellerini nasip etsin
Saygilar
erol bey dogru dediniz fakat başlıgı değiştiremedim..teksas kuşumun yarularından biri diye yazdım diğerleri tam tüylenmedi bir albino 1 spungle 2 teksas almıs olduk..baba teksas anne duble faktor cıkan yaruların tamamını 5-6 güne yine bu başlık altında düzelteceğim ilanı kaldırıp düzeltmeye çalıstım ama olmadı :) bendende saygılar

ErolDSV-ALMAnya

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Baskal
Ali bey buarada yazda Türkiyeye gelirsem Üretimhanenize gelirim.
Davet ettiniz unutmayin.Konyada Abim kaliyor.
Slm

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Erol BASKAL' Alıntı:
Ali bey buarada yazda Türkiyeye gelirsem Üretimhanenize gelirim.
Davet ettiniz unutmayin.Konyada Abim kaliyor.
Slm
sıkıntı değil erol bey bizim kapımız ümitsizlik dergahı der mevlana ne olursan ol yine gel....

iyi cümle oldu ama değilmi.. şaka biyana buyrun gelin konya merkezde giyim dükaknları işletirim M-A Giyim facebooktan eklersiniz daha detaylı konusuruz

ŞEMSETTÜN SEVÜNÇ

Uzman Üyemiz
Adı
şemsettin
Soyadı
SEVİNÇ
Maşaallah Bereketli olsun,daha önceki paylaştığınız kuşlarıda takip ettiğim için güzel bir üretim haneniz olduğu kanaatindeyim. Albino ve texas kuşları çok seviyor özellikle bu kuşlar üzerine damızlıklarımı ayırmaya çalışıyorum. Acizane çift faktör yerine albino ile eşlerseniz yavrular ya albino yada texas olacaktır saygılar.

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Şemsettin SEVİNÇ' Alıntı:
Maşaallah Bereketli olsun,daha önceki paylaştığınız kuşlarıda takip ettiğim için güzel bir üretim haneniz olduğu kanaatindeyim. Albino ve texas kuşları çok seviyor özellikle bu kuşlar üzerine damızlıklarımı ayırmaya çalışıyorum. Acizane çift faktör yerine albino ile eşlerseniz yavrular ya albino yada texas olacaktır saygılar.
şemsettin bey çok haklısınız daha önce albino ile eşledim şahane teksas yavru ve albino indirmiştim fakat ikiside yaşanmadı dişide aniden hastlandı ve öldü ..bu teksasım beyazları seviyor çok şükür yavrular gerçekten  güzel oldukca iri albinolar veriyor..spunglerda zaten maşallahı var..artık kendi yavrulkarımla kümes yapıyorum