3.5 yasinda muhabbet kusum hasta

esradnmz

Yeni Üyemiz
Adı
esra
Soyadı
dnmz
Merhaba
3.5 yasinda erkek muhabbet kusum cok hasta. Sureklu konusan hareketli bir muhabbet kusu fakat son 15 gündür cok keyifsiz surekli uyuyor konusmuyor otmuyor. Son 1 haftadir ise yem yemiyor su icmiyordu.  Veterinerin verdigi ilaci kullaniyorum. Ucinde vitamin ve antibiyotik varmis. Ishali duzelmedi cok az yemeye basladi ama hala kafesin dibinden cikmiyor tepki vermiyor. Ucamiyor ne yapabilirim. Yardimci olursaniz sevinirim.

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Biran önce resimleri eklerseniz kuşunuz için geç kalmadan arkadaşların önerileriyle tedaviye baslamis olursunuz.geçmiş olsun

esradnmz

Yeni Üyemiz
Adı
esra
Soyadı
dnmz
Resim ve video ekleyemiyorum. Boyutlari büyük geliyor nasul ekleyecegim konusunda yardimci olursaniz hemen ekleyecegim. :-\

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
http://hizliresim.com/ sitesine yükleyin fotoğrafları forumlar için olan linkleri kopyalayıp buraya yapıştırın.

esradnmz

Yeni Üyemiz
Adı
esra
Soyadı
dnmz
Fotoğrafları ekledim yardimci olursaniz sevinirim

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
Avidiare alıp suyuna koyun kuşunz cerynda kalmş olabilir ishalde war üşütmüş bu kuş yeşillk weriyorsanız hiç wermeyin haşlanmış patateste iyi geliyormş mamyla beraber werebilirsiniz geçmiş olsn

esradnmz

Yeni Üyemiz
Adı
esra
Soyadı
dnmz
Veteriner bi antibiyotik verdi ve her zaman kullandigimiz aminosol vitaminle karistirip verin demisti 2 gündür o sekilde yapıyorum ama cok güçsüz baska bisey yapamazmiyim kendini toplamasi için

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
Veterinere bıraksaydınız kuşu  tedavisini yapıp size sağlıklı bir şekilde teslim etseydi günden güne kötü oluyor sizi anlıyorum benm tavsiyem bu kadar kuşu sıcak yerde tutn ilacı weterinerin werdiği ilacı kullanın inşla düzelir tekrar geçmiş olsun

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
gecmis olsun,kusun durumu cok kötü ,kusunuz kurumaya girmis,eczaneden triflucan surup alın, 1 su bardagi dolusu su hazırlayın,suruptan 1 cc katın iyice karistirin,bir damlalık yardımıyla kusunuza icirin kalan suyuda suluguna koymanız lazım,hergun taze ilaclu suyu hazırlamanız lazım gecmis olsun umarım faydasi olur