3 aydır elazığda erkek damızlık kuş arıyorum, yok böyle şans.

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
yaklaşık 3 aydır dişi kuşuma erkek almak için elazığda gitmediğim yer kalmadı ama bulamadım,  :( yok hiçbiryerde yok, sitede birsürü kişiye sordum ama kimse şu elazığa kuş göndermiyor, sadece bir kızgın erkek gözüme çarptı onada petshopcu çok uçuk bir fiyat söyledi. sanırım asla kuşuma eş alamayacağım. sürekli kendi kendine kafasını sallıyor, oradan oraya zıplıyor, kardeşini her gördüğünde ona kur yapıyor. kardeşiyle eş yapmak istemiyorum ne yapacağımıda bilmiyorum. buyrun :)

oze2323

Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
takuçin
merhaba abi bende elazığdayım büyük çarsının en üst katında kuscu var levent bey bi onla görüsürseniz yardımcı olabilecegini düsünüyorum .

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
levent beyle görüştüm, onda yerli damızlık erkek şuanda yok. olan kuşların hepsi ya çekoslavak yada ingiliz. teşekkür ederim.

oze2323

Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
takuçin
anladım.. cesit bakımından olsun muhabbetlere olan sevgisi bakımından olsun cok ii bi shopcu olduundan onu önerdim. umarım en yakın zamanda bulursunuz. bol sans

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
kardeş elazıgda idil çiçekçilik var murat ay abimiz onun dükkanı ara bul o sana yardımcı olur elinde varsa