Umut Ergün
Uzman Üyemiz
Mrhb Salmadan kafese gecıcem 3 çift kusum kaldı fakat 3 çift kuşla verım alabılırmıyım kuslarım anaçdır bilgilendırırsenız sevınırım
Salmada baya bi vardı ozman alıyordum üretim fakat 3 çift bıraktım bayada sattım bu 3 çiftle üretim alabılırmıyım rahatlıkla onu soruyorum kuşlarım anaçdır kuslarım saolsın yinede bilgi verdiğin içinAyhan YILDIRIM' Alıntı:ARKADAŞIM SALMADAN KAFES ÜRETİMİNE GECECEĞİM DİYORSUN ŞİMDİYE KADAR SALMADA ÜRETİM YAPTIYSAN 3 ÇİFT NEDEN OLMASIN GAYET OLUR.....
+1Ayhan YILDIRIM' Alıntı:ARKADAŞIM SALMADAN KAFES ÜRETİMİNE GECECEĞİM DİYORSUN ŞİMDİYE KADAR SALMADA ÜRETİM YAPTIYSAN 3 ÇİFT NEDEN OLMASIN GAYET OLUR.....
İnşallah mehtap ablacım ama kusuna göre cook fark edıyorMehtap YILMAZ' Alıntı:Benimde üç çiftim var henüz yavru almak kısmet olmadı inşallah size nasip olur![]()
Evet haklısın buna katılıyorum.Umut ERGÜN' Alıntı:İnşallah mehtap ablacım ama kusuna göre cook fark edıyor
Bi bakalımda olmassa öyle yapıcamCem Onur KALPAKÇI' Alıntı:Umutcum bence 3 çift kuşun üretim için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bence enaz iyi anlaşmış 5 çiftin olması lazım diye düşünüyorum...