3 ÇİFT KUŞLA ÜRETİM YAPMAK

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Mrhb  Salmadan kafese gecıcem 3 çift kusum kaldı fakat 3 çift kuşla verım alabılırmıyım kuslarım anaçdır bilgilendırırsenız sevınırım

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
ARKADAŞIM SALMADAN KAFES ÜRETİMİNE GECECEĞİM DİYORSUN ŞİMDİYE KADAR SALMADA ÜRETİM YAPTIYSAN  3 ÇİFT NEDEN OLMASIN GAYET OLUR.....

cemonur

Üyemiz
Adı
Cem Onur
Soyadı
KALPAKÇI
3 çift kuşla üretim yapmak belki yeterli olmayabilir. Ben daha önce yavru aldığım çiftlerden verdim. Fakat gittikleri yerlerde tek çift oldukları için yavru alamadılar. Üretimhanede belli bir frekans var. Anlaşmış kuşların sesleri, çiftleşme sesleri, yavru seslleri vs. gibi etkenler diğer çiftlerin çiftleşmesinde önemli bir faktör. 3 çift kuş anlaşıyorlarsa yada çiftleşiyorlarsa belli bir frekans düzeyi yakalanmışsa olabilir.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
ARKADAŞIM SALMADAN KAFES ÜRETİMİNE GECECEĞİM DİYORSUN ŞİMDİYE KADAR SALMADA ÜRETİM YAPTIYSAN  3 ÇİFT NEDEN OLMASIN GAYET OLUR.....
Salmada baya bi vardı ozman alıyordum üretim fakat 3 çift bıraktım bayada sattım bu 3 çiftle üretim alabılırmıyım rahatlıkla onu soruyorum kuşlarım anaçdır kuslarım saolsın yinede bilgi verdiğin için :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benimde üç çiftim var henüz yavru almak kısmet olmadı inşallah size nasip olur :)

cemonur

Üyemiz
Adı
Cem Onur
Soyadı
KALPAKÇI
Umutcum bence 3 çift kuşun üretim için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bence enaz iyi anlaşmış 5 çiftin olması lazım diye düşünüyorum...

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Cem Onur KALPAKÇI' Alıntı:
Umutcum bence 3 çift kuşun üretim için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bence enaz iyi anlaşmış 5 çiftin olması lazım diye düşünüyorum...
Bi bakalımda olmassa öyle yapıcam