3.Kıvgader Üretici Sertifikası Seminer Görüntüleri

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
3.Yaptığımız üretim sertifikası semineri arkadaşlarımızın yoğun ilgisi fazlaydı ülkemizin birçok şehrinden katılım vardı sıcak bir ortamda yapılan seminer çok güzel geçti yaptığımız seminerlerin sunumlarını yapan sayın Dr muhsin Öztürk beyede biz kuş severlere katkılarından dolayı derneğimiz adına plaketimizi kendilerine takdim ettik
[smg id=1199]
[smg id=1200]
[smg id=1201]
[smg id=1202]
[smg id=1203]
[smg id=1204]
[smg id=1205]
[smg id=1206]
[smg id=1207]
[smg id=1208]
[smg id=1209]
[smg id=1210]
[smg id=1211]
[smg id=1212]

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
hayırlı olsun tüm arkadaşlara başkanım senin hakkını nasıl öderiz bilemiyoruz...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Emeği geçen herkese teşekkürler. Bayanların sayısının çoğalması dileğiyle daha nice seminerler düzenlenir inşallah.

vedat Aydın

Yeni Üyemiz
Adı
vedat
Soyadı
AYDIN
Başkanım gayretiniz ve emeğinizden dolayı şahsım ve dernek üyelerimiz adına çok tesekkür ederim.Bundan sonraki düzenlenecek olan seminerlere katılacak olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Seminere katılan dostlarımızın sertifikaları hayırlı olsun, ve Dr. Muhsin Öztürk'e derneğimiz tarafından plaket verilmesi çok hoş bir jest olmuş.

padysah

Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ALKURT
Başta başkanımız Selahattin Güçlü Bey olmak üzere emeği geçen herkese çok çok teşekkürler. Gerçekten de çok güzel, yaşanası bir ortam vardı. Bu işe gönül veren insanların bu ve benzeri organizasyonlarda sık sık yer almaları gerektiğini düşünüyorum. Çünkü hayvanı seven insanı zaten sever. Bu anlamda daha nice birlikteliklere inşallah diyorum. alkisd alkisd alkisd thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Başkanım çok güzel bir programdı.. Başta şahsınız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.. İnşallah sertifikalar da bizim için hayırlı olur..

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
Arkadaşlar ortam ve almış olduğumuz bilgiler çok güzeldi, daha sonra düzenlenecek olan semineri kaçırmamanızı tavsiye ederim. Ayrıca bu hizmeti bizlere sunulmasında büyük emeği olan başta Selahattin abi olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

semihgul

Üyemiz
Web sitesi
www.semihgul.com.tr
Adı
Semih
Soyadı
GÜL
İmrenerek takip ediyoruz. Bir daha ki seminere kısmet olursa katılmayı çok istiyorum. Günü belli olursa iş yerimden izin koparıp, uçak biletimi alıp, siz değerli üstatlar, abilerimiz ve kardeşlerimizle tanışma fırsatı bulacağım. Adana'dan selamlar...

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Başta Selehaddin Güçlü Abimiz Olmak Üzere Herkese Teşekkür Ederiz

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
EMEKLERİNDEN DOLAYI SELAHATTİN ABİMİZE ÇOK TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM SELAMLAR SAYGILAR... thumbsupbo