3 KULUCKA ARKADAŞLAR BI YARDIMCI OLURMSUNUZ

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Arkadaşlar yerli çiftimin bu 3 cu kuluckası ve ılk kuluckada 7 yumurta yapmıstı ve hepsı bos cıktı ıkıncı kuluckada ıse 4 yumurta yaptı bırı olu dogdu dıerlerı yıne bos bu 3 cu kulucka 15 gun oldu ve 2 yumurtası var bu kuluckada bos cıkarsa sızce erkegımı degıstırmem lzm dısıyımı yoksa bıraz daha beklımmı Not: Kuşlarim hic bi mamayi yemiyorlar

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
çiftleşme döneminde çimlendirilmiş buğday yada çimlendirilmiş darı ver hepsi dolar inşallah
yada evitse vitamin ver
değiştirmeni gerektirecek bir durum yok
fazla rahatsız etme

Onur AYAZ

Yeni Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
AYAZ
Bence kuşları bir süre ayırın,hem kızışsınlar hem dınlensınler.Daha sonra tekrar yan yana getirirsiniz.

bytt

Üyemiz
Adı
Taner
Soyadı
TOSUN
Geçmiş olsun diyelim. Benim kuşlar da 2. kuluçka dönemini boş geçirdiler.Bugün sabah baktım çiftleşiyorlar. Biz de 3. kuluçkaya hazırlık yapıyoruz. Üstadların tavsiyeleri genelde ya erkeği değiştirin mama takviyesine devam edin oluyor ya da ayırıp dinlendirin. Geçenlerde bir arkadaş şöyle bir tavsiyede bulundu: erkeğin popo tüyleri çok uzunsa kes. Ben de bu kuluçka öncesi temizlik yapıp öyle deneyeceğim. Hayırlı kuluçkalar...  :D

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
2 FILAN OLMASI LZM BIDE BISEY SORUCAM ARKDSLAR 7 DEN 2 YE NEDEN DUSTU BU YUMURTA BUNANA BI FIKRI OLAN VARMI

tarikpercin

Üyemiz
Adı
Tarık
Soyadı
PERÇİN
bakım-ısı-ışık ile alakalı veya erkeğin performansında düşüş olabilir; yaşlarını o yüzden sordum.

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
buğday çimlemesini ihmal etme sularına evit s günlük değiştirerek.yemlerine bir yemliğe 4/1 çay kaşığı bira mayası da katabilirsin yedikleri kadar ordan yesinler, mama yemiyorlarsa akşamdan yemliği alıp dene mamaya alıştırdıktan sonra mamaya katarsın.ayırmana yada değiştirmene hiç gerek yok onlar bilir ne yapacağını uyumlu çift görünüşe bakılırsa

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
7 Yumurta varken Kiş ti şimdi ise yaz bakımlarına her zamankı gıbı evde 1 cıftım daha var onların bı zararı olmaz dıbı sonucta

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Bişey daha soylım dişi cok agresif nedense ılk kusumdu ve ıster ıstemez ınsanlara alıktı en ufak bı yumurtaya dokundgn zaman yumurtayı kırıp atıyor bı cozemedım gıttı bu kusu

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Benım show ciftim taö ümidi kestim,bu kuluçkadan sonra ayıracagım derken 3 yavru cıkardı,5. Kuluckaydı,e vıtamını eksıklıgı olabılır,ben nekton,quıko marka e vıtamını verıyorum kuslara,

Utku SAYÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Utku
Soyadı
Sayın
Burak AKKUŞ' Alıntı:
Arkadaşlar yerli çiftimin bu 3 cu kuluckası ve ılk kuluckada 7 yumurta yapmıstı ve hepsı bos cıktı ıkıncı kuluckada ıse 4 yumurta yaptı bırı olu dogdu dıerlerı yıne bos bu 3 cu kulucka 15 gun oldu ve 2 yumurtası var bu kuluckada bos cıkarsa sızce erkegımı degıstırmem lzm dısıyımı yoksa bıraz daha beklımmı Not: Kuşlarim hic bi mamayi yemiyorlar
EĞER BU YUMURTALARDA BOŞ ÇIKARSA ERKEĞİN POPO KISMINDAKİ TÜYLERİ KES AMA DİKKATLİ OL, ERKEK ÇİFTLEŞMEYİ DAHA KOLAY YAPAR  friend

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Arkadaşlar yumurtaların 20 cı gunu fılan oldu yıne bısey cıkmadı dısı sureklı yatıyor sımdı napmam lzm az dınlenırmelımıyım kusları ?