3 SORU (resim eklendi)

mustafa buruk

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
buruk
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,5321.msg72148.html#msg72148
Arkadaşlar ölen dişimin yerine bu gün bir dişi aldım.Erkeği ölmüş popoda yumurta şişikliği var.
Dişiyi kafese atar atmaz erkek tepesine bindi işlem tamam smileki
Dişi gelir gelmez yuvalığa girip çıkmaya başladı.
bu kuşlar eş olmuşmudur hemen ?
on saniye içinde çiftleşmeleri doğalmıdır?
dişinin devamlı yuvalığa girip çıkması yumurtlama alametimidir?

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
aylarca bekleyenler oflayıp puflayanlar bunlar niye eş tutmuyor diye yırtınanlar varken
senin allah yüzüne gülmüş kardeşim benim 10 saniye eş olmuşlar.iş bitmiş sıra yumurta ve yavrularda inşallah.
yorumumu okudumda haydar dümen gibi yazmışım valla :D :D :D
şaka bir yana bazen böyle olabiliyor kardeş bence eş olmuşlar allah bol yavru almanı nasip etsin.

mustafa buruk

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
buruk
Şaka gibi dişi içeri girer girmez bizimki üstünde alkisd
Yok dişide erkeğimi bekliyo anlamadım hemen duruverdi nazlanmadan (öldüm gülmekten) smileki
Acaba diğer dişiyi erkek mi öldürdü.Kan vardı gagasında.

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
senin erkek horoz gibi bişeymiş helal olsun ama hatunun başkasından gebe olduğunu çaktırma  :D şaka bir yana çok şanslıymışsın Allah bol yavrular versin.

mustafa buruk

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
buruk
Aynen horoz gibi ölen dişiyide büyük ihtimalle o öldürdü çünkü kur yaptığı zaman dişi rahatsız olduğu için pek karşılık vrmiyordu :(

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
böyle bir tecrübede biz yaşamak istiyoruz ama ölen olmadan böyle getirelim erkeğin kafesine  bir kuş koyalım 10 sn de olay tamam evil_idea olsa keşke şansa bak ya maşallah

ben bir çiftimin erkeğin yanına attığım dişiyle yumurtlamalarını 10 ay bekledim daha yeni yumurtladılar vardır bir hayır
icon_pray

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Eş tutmuşlarki çiftleşme gerçekleşmiş. Dişide erkekde çok kızışmışki hemen eş tutmuşlar bendede böyle çiftler mevcut. Herşey gönlünüzce olsun

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
çok şansılısınız aylarca bekleyipte çiftleşmenin ç sini göremeyen arkadaşlarımız var :)

mustafa buruk

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
buruk
Arkadaşlar dişi top gibi duruyor kafasınıda yıkarı kaldırmuş.Öteki gibi ölmesin buda :(
Birazdan resim ekleyeceğim