3.üncü gün oldu 2.inci yumurta gelmedi neden ustala çok ACİLLLLLLLLLLLLL??

• Konbuyu başlatan badem3806
  • Başlangıç tarihi
B

badem3806

Guest
kuşum cumartesi yumurtladı salı oldu bügün baktım 2. yumurta yok 1 ttane var acaba kuşum başka yumurtlamayacakmı ki şimdiden yardımlarınız için teşşekkürler bütün ustalara:DÖzellikle ismail abi can abi ünal abi kemal abi ferhat abi sizlerin bu konuyla ilgilenmesinin istiyorum:D
http://imageshack.us/clip/my-videos/444/1gl.mp4/

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
genelde 2 gün arayla yumurta yaparlar. Tıkanma olabilir. Poposunu bi kontrol et yoksa başka yumurta olmaz

B

badem3806

Guest
yorum yapacak kimse yokmuuuuuu=????????????????????????********** crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying
bu video kuşlarımı çektim *
http://imageshack.us/clip/my-videos/444/1gl.mp4/
link

B

badem3806

Guest
confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray pray prayyuvadan arada bi çıkıyor ve bazen telaşlı telaşlı  bir sağa bir sola gidip geliyo ikide bir neden acaba umut bey:D
VİEODAKİ GİBİ BAZEN HEP YERİNDE DURUYO BAZEN ÇOK HAREKET EDİYOR:d

B

badem3806

Guest
YAVRUSUNU BİLE ALDILAR YANİ ALALI 1 AY OLDU AMA ALDIĞIMIZ ADAM YAVRUSUNU BİLE GÖSTERDİ  AMA ŞU ANA KADAR 4 KERE YUMURTLADI AMA 4 ÜDE ZAR YUMURTAYDI AMA BU ŞİMDİKİ NORMAL YUMURTA:d

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş anlattıklarına göre yumurta tıkanması ile karşı karşıyasın zaten önceki yumurtalardada problemolmasıda buna işaret zeytin yağla poposunu sık sık yağla içine işlesin inşallah kurtulur ben takımları getirdiğimde kuş öldü ve poposu mosmordu daha önce yumurta yapıp yapmaması yum tık olmaz diye bir garanti vermez kuş ilk kuluçkası ise yum tık olasılığı yüksekn olur sadece bu sen kuşu fazla beslemişsindir kuş yağlanmış olabileceği ihtimali yüksek slm

B

badem3806

Guest
mesela yumurtayı çıkaramazsa ölme imkannı varmı bazen çıkınca bir sağa bir sola hiç durmadan yürüyor ve hemn yuvanın içine giriyor:D

B

badem3806

Guest
DÜZELİRMİ PEKİ KEMAL BEY ATLATIKLARINIZ İÇİN HEPİNİZE ÇOKK TEŞEKKÜR EDERİM

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş hiç belli olmaz kuş kurtulur salmada bol bol uçar vitamindi diazemdi kullanırsın belki şansın olur bizde de böyle 10 kuştan  çok azı kurtulur normale döner buda süreç üretimden süs kuşluğuna devam slm

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
ahmet ilk önce söylemek istediğim bir konu hakkında yardım isterken isim belirterek yardım istemeni  çok yanlış buluyorum.emin ol ki bu sitede  eline su dökemeyeceğim ustalar var.soruna gelince bazen ilk yumurtadan sonra iki günden fazla zaman geçe biliyor.vede çok sabırsıssın.üretimin altın kurallarından biride sabırdır.merak etme kuşlarının yavrularını da grürsün inşallah niyetim seni kırmak değil sakın yanlış anlama.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
Can KARAKOÇ' Alıntı:
ahmet ilk önce söylemek istediğim bir konu hakkında yardım isterken isim belirterek yardım istemeni  çok yanlış buluyorum.emin ol ki bu sitede  eline su dökemeyeceğim ustalar var.soruna gelince bazen ilk yumurtadan sonra iki günden fazla zaman geçe biliyor.vede çok sabırsıssın.üretimin altın kurallarından biride sabırdır.merak etme kuşlarının yavrularını da grürsün inşallah niyetim seni kırmak değil sakın yanlış anlama.
can beye sonuna kadar katılıyorum.bildiğim kadarıyla yum tu-ıkanması olan kuş durgunlaşır hareketlerinde yavaşlama olur.kenara çekilir durur.bence başka bir yum gelmeyebilir.çünki bundan öncede zar yum yapmış.belki kalsiyum eksikliğinden yum.az verebilir bu batın.saygılar

B

badem3806

Guest
İsim verdiğim için özür dilerim bütün ustatlardan :D ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

B

badem3806

Guest
aMİN İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE ALIRIM ALLAH HERKESE NASİP ETSİN YÜCE RABBİM:D