3 yaşlarında erkek muhabbet kuşu?(resimli)

beykozlu_burak

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Sucuoğlu
sorum şu 3 yaşlarında muhabbet kuşuna denk geldim pet shop ta renkleri iriliği çok hoşuma gitti ve aldım hem dişi kuşuma eş olur diye olmasalar bile zevk için beslemek istedim onu ama bu kuş çok fazla kafeste bakılmış sanırım uçadıyor hiç... evcil olduğu için parmağıma kondurup bol bol kanat egzersizi yaptırıyorum belki tekrar uçabilir diye fakat yararı olur mu? uçurduktan sonra yoruluyor sanırım ve kanatları sarkıyor böyle biraz aşağıya doğru yapabileceğim bişey var mıdır? yoksa ümit yok mudur uçabilmesinde?

ve ayrıca üretim için yaşı çok mu büyük?

beykozlu_burak

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Sucuoğlu
evet yanında dişim de var onun kanatlarından daha uzun diyebilirim kanat tüyleri için zaten cüsse olarakta ondan büyük. uğraşmaya devam edicem umarım uçar zamanla

CÜNEYT ÇAYCI

Yeni Üyemiz
Adı
CÜNEYT
Soyadı
ÇAYCI
yalnız dısı kusunuz hazır gb gozukmuyooo abıcım cıftlesme bıraz zaman alabılırrrrr

memot

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
iplikcioğlu
Kuşlarınızın maşallahı var.Uzun zaman kafeste kaldığı için olabilir.Genelde kafes dışına çıkan ortama yabancı kuşlar ortamı tanımadığı için verimli uçuş sağlayamaz ve kendine zarar verebilir.bundan dolayı ilk önce uçmaya çalışsa bile kona bileceği uygun biyer olmalı yoksa duvara ve baska nesnelere çarpar kendine zarar verir.Kuşu fazla yormadan günlük kısa uçuşlar gerçekleştirilebilir.Önce emniyet sonra hareket:D

beykozlu_burak

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Sucuoğlu
teşekkürler. egzersiz yapmalarına yardımcı oluyorum her akşam uçuyorum yavuz abi şuan dişi kadar güzel uçamasada direk olarak bi yerden bi yere uçuyor yere düşmüyor yada düşse bile kafesine kadar yükselebiliyor artık daha hareketli olmaya başladı