3 yıl aradan sonra ilk yumurta geldi :) ''sabreden derviş 2''

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ben söyleyeyim kuşların 6yumurtası oldu yavruları beklemedeyiz inşallah bende takip ediyorum :)

eskici

Takipçi Üyemiz
merhabalar herkese  :)
kusura bakmayın uzun bir zaman giremedim nete bilgi veremedim.bağışlayın.
en son yuvalıktaki yumurta sayısı 6 idi.şuanda yumurta sayısı 7  :) 1 adet yavrumuz da yumurtadan çıkıp anne babaya merhaba dedi :D şimdi toplamda 8 tane yavrumuz olacak inşallah aralarında boş yoksa.
ilginiz için teşekkür ederim  alkisd

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ben daha hiç tüm yumurtaların çıktığını görmedim ama hayırlısı olsun inşallah.

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
bu işin sırrı ne arkadaş bende 1 yıldır bekliyorum bi çare verinde bizde kavuşak yavrularımıza.

eskici

Takipçi Üyemiz
bu işin sırrı yok gerçektende.gereksiz kelime dizininden başka birşey olmaz.fakat elbette olmazsa olmazları var.ben bilmiyordum Mehtap hanım sağolsun beni yönlendirdi bende uyguladım.kafesin yeri kesinlikle sabit bir yer olacak ve en az insan belinden yüksekte duuracak.yemlerini mamaları eksik edilmeyecek.sık rahatsız edilmeyecek.gerisi onlara kalmış..

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
üstat her şey tam dediğin gibi kafes 2 mt yükseklikte yem mama hiç eksik olmuyor lakin bizim haylazlar bi güldürmedi yüzümüzü...hanımla gözlerini içine bakıyoruz ama  nafile.durumumuz birazda sıkıntılı bizim evladımız olacak olan yavrular farklı bi hevesimiz var ama işte gülmüyor güldürmüyor vicdansızlar bizi.......neyse beklemeye devam.

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
benimde yumurtaları var ama boş sanırım,zira hiç yakınlaşma çiftleşme hasıl olmadı,habire dişi erkeğe kafa sallayıp duruyordu halende öylelerki..tahminim benimkiler özenti yumurtaları şimdi boş boş yatıp duruyor..birkaç gün içinde kontrol edeceğim eğer boş iseler atacağım boşuna yatmasın bari.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Yüksel TAŞLI' Alıntı:
üstat her şey tam dediğin gibi kafes 2 mt yükseklikte yem mama hiç eksik olmuyor lakin bizim haylazlar bi güldürmedi yüzümüzü...hanımla gözlerini içine bakıyoruz ama  nafile.durumumuz birazda sıkıntılı bizim evladımız olacak olan yavrular farklı bi hevesimiz var ama işte gülmüyor güldürmüyor vicdansızlar bizi.......neyse beklemeye devam.
Yüksel Bey inanın siz herşeyi yaptıktan ve iş onlara kaldıktan sonra bir süre sabır ve ardından mutlu son geliyor geldi mi de ardı ardına yavruları yuvadan atlatmadan yeni yumurtalar geliyor inşallah hayırlısıyla sizinkilerde sizi güldürür zamanı gelince.

eskici

Takipçi Üyemiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Yüksel Bey inanın siz herşeyi yaptıktan ve iş onlara kaldıktan sonra bir süre sabır ve ardından mutlu son geliyor geldi mi de ardı ardına yavruları yuvadan atlatmadan yeni yumurtalar geliyor inşallah hayırlısıyla sizinkilerde sizi güldürür zamanı gelince.
uzun lafın kısasını Mehtap hanım söylemiş ..

eskici

Takipçi Üyemiz
bugün itibarıyla yumurtadan çıkan yavru sayısı ''2''oldu..
yuvalıkta birşey farkettik kuluçka döneminin en başından buyana 1 yumurta diğerleriyle yanyana değil birazdaha uzakta duruyor.sanırım o yumurtayı anne ayırdı..

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Muhammet BOZACI' Alıntı:
bugün itibarıyla yumurtadan çıkan yavru sayısı ''2''oldu..
yuvalıkta birşey farkettik kuluçka döneminin en başından buyana 1 yumurta diğerleriyle yanyana değil birazdaha uzakta duruyor.sanırım o yumurtayı anne ayırdı..
Anne ayırmıştır büyük ihtimal boşsa :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
3. yavru çıktı mı sizinkilerle aynı giden çiftimin 3. yavrusu çıktı sizinde çıkmıştır inşallah hadi hayırlısı.

eskici

Takipçi Üyemiz
merhabalar.bıcırıkları çok rahatsız etmemek adına hemen fotoğraf yükleyememiştim.bugun itibarıyla 3.yavrumuz da merhaba dedi :)Yumurtadan çıkma zamanı Mehtap hanımın kuşlarıyla birlikte :)  çok şirinler hepsine maşallah :)