3.yumurta daha çıkmadı ne yapmalıyım

istanbullu_35

Takipçi Üyemiz
Adı
Hiranur
Kuşlarım ilk kuluçkasında 7 adet yumurta yaptı.1.yumurta 18 günlükken çıktı, 2.yumurta 19 günlükken çıktı fakat 3. yumurta bugün 21 gün olmasına rağmen ne çıktı nede çatladı.Bugün yarın 4. yumurta çıkar diye beklerken daha 3.yumurtada tık yok bu durumda ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yumurtayı ışığa tutun yavru canlıysa hareketlerini görebilirsiniz. Ama büyük ihtimalle yumurta cılklaşmıştır

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
3. YUMURTANIN HANGİSİ OLDUĞUNU BİLİYORMUSUN YANİ İŞARET FELAN VARMI EĞER BİLİYORSAN BENCE HİÇ ELLEME HEPSİ ÇIKANA KADARA DURSUN ZATEN YAVRU ÇIKMAYACAKSA O YUMURTADAN ANNE KUŞ PEK İLGİ GÖSTERMEZ O YUMURTAYA , KALSIN DEMEMDEKİ MAKSAT İSE BU İŞLERDE ACEMİYSEN Kİ ÖYLE ANLADIM YANLIŞ BİRŞEY YAPMA DİYE SÖYLEDİM.

istanbullu_35

Takipçi Üyemiz
Adı
Hiranur
evet daha acemiyim ilk defa yavru aldım ve yumurtaların hepsinide rakamlarla sıraladım.Dün akşam 4.yumurtada çıktı.Yanlız 3.yumurtayı aldım ve burda söylendiği gibi ışıkla baktığımda içinin boş olduğunu anladım.ılık suya koyarak ta hareket edip etmediğine de baktım ve kendimce boş olduğunu onayladım.Kırdığımda normal yumurta sarısı çıktı içinden.Az önce kalan 3 yumurtaya da baktım ancak onlarda boş gibi geliyor.Ama onları biraz daha bekelticem.Bakalım nasip kısmet artk.Neden böyle oldu onuda anlamadım.7 yumurtada 3 dolu epey hayal kırıklığına uğradım.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    7 yumurtanın sadece birinin dolu olma olasılığıda vardır.
    Beslenme, Isı önemli faktörlerdendir. Çiftleşme dönemindeki ışık süresi de boş yumurta oranını belirliyor; Zira günde 3 seans çiftleşme ile 5 seans çiftleşme farklı sonuçlar getirebilir.

Daha fazla detay için:        http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,792.0.html