30 TL MASRAF YAPTİGİM İLK SALMA KAFESİM :)

merve yar

Üyemiz
Adı
merve
Soyadı
yar
Kuslari ilk aldigim zaman mecburen plastik kasa dan yaptigim  derme catma kafes icine koymustum :\ Ama bana fazla pahaliya patlamayan bi kafes yaptirdim.malzemesi benden montaji bir arkadasdan olan kafesimi birde sizler gorun istedim. Belki bir eksigi vardir. İyisiyle kotusuyle yorumlarinizi bekliyorum .  alkisd.  .  

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Abi Maşallah çok güzel olmus hayran kaldim :) senden bir ricam boy en vs yazar misin birde neler aldin kkullandin bende yapmak istiyorum da birde temizlik nasil olucak acaba Şimdiden Teşekkürler :) Maşallah

merve yar

Üyemiz
Adı
merve
Soyadı
yar
Tesekkur ederim  abiler  :)  boy cati haric 45  en 55  genislik55. Cati kanatlari 35 cati birlesim noktasi uzunlugu 55.  Kapiyi kendine gore ayarlarsin artik. Temizlik icinde altinda surgulu cekmece tarzi tepsi var.. telleri ozellikle galvanizli almadim kemirdiklerinde zehir etkisi yaptigi icin. .ha birde bit pireyi az da olsa engellemek icin tahtalari vernikle boyattik.

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Ben de kendim yapayım diyordum. Cesaret edemedim, uğraşmak istemedim. Tebrik ederim. Kuşlarınız güle güle kullansınlar.

merve yar

Üyemiz
Adı
merve
Soyadı
yar
Levent ACAR' Alıntı:
Ben de kendim yapayım diyordum. Cesaret edemedim, uğraşmak istemedim. Tebrik ederim. Kuşlarınız güle güle kullansınlar.
tesekkur ederim :) yanliz montaji ilk kendim basladim fakat aletler konusunda eksigim olunca kalani arkadas yapti :) insaallah cesaretinizi toplayip sizde yaparsiniz.

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Merve seninde arkadaşınında eline emeğine sağlık.Tebrik ederim...

Ali Güler

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
güler
gördügüm salma kafesler arasinda en iyilerinden biri... eleinize saglik birde 30 tl cok iyi...

merve yar

Üyemiz
Adı
merve
Soyadı
yar
Ali GÜLER' Alıntı:
gördügüm salma kafesler arasinda en iyilerinden biri... eleinize saglik birde 30 tl cok iyi...
Teşekkür ederim. tabiki  emek parası yok işin içinde  ;D tam olarak bilmiyorum  zaten piyasada bu ebatlarda salma kafeslerin  fiyatını

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Maşallah kafes on numara olmuş, kafesin tek eksiği yuvalıklar, 4-5 tane yuvalıkta takarsanız muhteşem olur. Hayırlı uğurlu olsun..

merve yar

Üyemiz
Adı
merve
Soyadı
yar
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
Maşallah kafes on numara olmuş, kafesin tek eksiği yuvalıklar, 4-5 tane yuvalıkta takarsanız muhteşem olur. Hayırlı uğurlu olsun..
Tesekkur ederim  sagolun.

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
arkadaş kafesi kendisi yapmamışki malzeme benden montaj arkadaşdan diyor,o halde kendimi yapmış oluyor,,

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Nurettin MEMİŞOĞLU' Alıntı:
arkadaş kafesi kendisi yapmamışki malzeme benden montaj arkadaşdan diyor,o halde kendimi yapmış oluyor,,
arkadaşım başka konuda da ters ters yorum yazmışsın. niye milletin şevkini kırıyorsun?

kendim yaptım dememiş zaten..  "Masraf yaptığım" ve "pahaliya patlamayan bi kafes yaptirdim"  demiş..

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
Eline sağlık güzel olmuş, yemlikler dışarıda olsa daha iyi olurdu bence