4,5 aylık dişinin yumurtlaması

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
işlerimden dolayı 15 gün şehir dışındaydım, giderken kuşları salmaya attım, kuşlarla ailem ilgilendi, kuşlardan şu anda 4 ay 25 günlük olan bir dişi kuluçkada yatıyordu, yumurtaları alayım mı altından, bilemedim...

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Salmada yuvalık varsa normaldir. 4 aylıktan yavru alınan muhabbet çok.
Artık almayın en azından kuluçkayı geçirsin ve dinlenmeye alın, en azından 8-9 aylık olana kadar.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ahmet KARA.' Alıntı:
işlerimden dolayı 15 gün şehir dışındaydım, giderken kuşları salmaya attım, kuşlarla ailem ilgilendi, kuşlardan şu anda 4 ay 25 günlük olan bir dişi kuluçkada yatıyordu, yumurtaları alayım mı altından, bilemedim...
normaldir
dokunmayın
hiçbir sıkıntı olmaz...

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Sağolun, dişi yaklaşık 5 aylık dersek, eğer yumurtadan yavru çıkarsa yavrular yeme düşene kadar dişi 7 aylık olur, sonra dişiyi 2 ay dinlendiririm...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ahmet KARA.' Alıntı:
Sağolun, dişi yaklaşık 5 aylık dersek, eğer yumurtadan yavru çıkarsa yavrular yeme düşene kadar dişi 7 aylık olur, sonra dişiyi 2 ay dinlendiririm...
iyi bir bakımla 3-4 kuluçka ard arda geçirebilir...

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Mert AYDIN' Alıntı:
iyi bir bakımla 3-4 kuluçka ard arda geçirebilir...
Bakımları çok iyi diyebilirim, yetişkin dişileri art arda en fazla 4. kuluçkadan sonra dinlendirmek için salmaya alıyorum...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ahmet KARA.' Alıntı:
Bakımları çok iyi diyebilirim, yetişkin dişileri art arda en fazla 4. kuluçkadan sonra dinlendirmek için salmaya alıyorum...
o halde hayırlı üretimler :)