işlerimden dolayı 15 gün şehir dışındaydım, giderken kuşları salmaya attım, kuşlarla ailem ilgilendi, kuşlardan şu anda 4 ay 25 günlük olan bir dişi kuluçkada yatıyordu, yumurtaları alayım mı altından, bilemedim...
normaldirAhmet KARA.' Alıntı:işlerimden dolayı 15 gün şehir dışındaydım, giderken kuşları salmaya attım, kuşlarla ailem ilgilendi, kuşlardan şu anda 4 ay 25 günlük olan bir dişi kuluçkada yatıyordu, yumurtaları alayım mı altından, bilemedim...
iyi bir bakımla 3-4 kuluçka ard arda geçirebilir...Ahmet KARA.' Alıntı:Sağolun, dişi yaklaşık 5 aylık dersek, eğer yumurtadan yavru çıkarsa yavrular yeme düşene kadar dişi 7 aylık olur, sonra dişiyi 2 ay dinlendiririm...
Bakımları çok iyi diyebilirim, yetişkin dişileri art arda en fazla 4. kuluçkadan sonra dinlendirmek için salmaya alıyorum...Mert AYDIN' Alıntı:iyi bir bakımla 3-4 kuluçka ard arda geçirebilir...
o halde hayırlı üretimlerAhmet KARA.' Alıntı:Bakımları çok iyi diyebilirim, yetişkin dişileri art arda en fazla 4. kuluçkadan sonra dinlendirmek için salmaya alıyorum...