4-5 Aylık jumbolar ve sorunlarımız.

ADIGE_

Üyemiz
Sa öncelikle hayırlı hafta sonları . Birkaç sorum olacak.

1- Dişi erkek 1 çift 4-5 aylık jumbo muhabbet kuşlarım haftada 3 gün salıyorum oyun yerleri vs çok rahatlar bence, ama hala kavga ediyorlar yemi,maması,meyva sı , kuş kumu , vitaminler hepsi haftalık olarak veriliyor kavgalar neden?

2-Kalamar kemiği kireç blok hepsi var ama illa gidip duvarı kemiriyorlar kafes içindede erkek olan sadece gazeteyi yemiş bitirmiş yanlış yaptığım ne olabilir ?

3- Gece 3-4 veya gece başka satte birden çırpınmaya ordan oraya çarpmaya başlıyor ikisi birden bunun sebebi ?

4-Çift bölmeli kafesim olduğu için kavgalardan dolayı ikiye bölmüştüm kafesi ayırdım bunları 1 haftadır. Salıyorum beraber takılıyorlar oynuyorlar birbirlerini kaşıyorlar ama kafesde gene kavga ediyorlar. Şimdi kafes temizledim bölmeyi kaldırdım beraberler gene hırlaşıp duruyorlar. Ne yapmalıyım.

Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Kuşlarınızla yaşayan sizsiniz.Davranış bozukluklarını kuşları gözlemlemeden birşey denmesi saçma olurdu.Siz kuşlarınızın kafesteyken bir videosunu paylaşın.Kafes düzeni vs yapılan bir yanlışlık varsa insanlar yorum yapar.