E Erdal44 Üyemiz Katılım 28 Tem 2015 Mesajlar 75 Konum Elazığ Adı Erdal Soyadı Topal 12 Mar 2016 #1 Arkadaşlar herkese selamlar bol üretimler sorum bu gün 4 aylık dişi kuşum yumurtlamış dişi kendi yavrum sorun olurmu değerli yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar herkese selamlar bol üretimler sorum bu gün 4 aylık dişi kuşum yumurtlamış dişi kendi yavrum sorun olurmu değerli yorumlarınızı bekliyorum
L Levent ACAR Uzman Üyemiz Katılım 9 Şub 2014 Mesajlar 725 Konum İstanbul - Maltepe Adı Levent Soyadı ACAR 12 Mar 2016 #2 Nadir de olsa erken kızışan 4-5 aylık kuşlar yumurtlayabiliyor. Eşi var mı? Yuvalık var mı? Yoksa kızgınlık yumurtası mı?
Nadir de olsa erken kızışan 4-5 aylık kuşlar yumurtlayabiliyor. Eşi var mı? Yuvalık var mı? Yoksa kızgınlık yumurtası mı?
O ONUR ÇÖKELEKOĞLU Uzman Üyemiz Katılım 27 Eki 2011 Mesajlar 770 Konum ANKARA Adı ONUR Soyadı ÇÖKELEKOĞLU 12 Mar 2016 #3 Muhabbetler 4 6 aylık arası kızışır. Ben zamanında 4 aylık kuştan yavru bile almıştım ama kuşun gelişimine olumsuz etki eder ve yumurtlama zorluğu gibi durumlar olabiliyor, verimde düşük oluyor.
Muhabbetler 4 6 aylık arası kızışır. Ben zamanında 4 aylık kuştan yavru bile almıştım ama kuşun gelişimine olumsuz etki eder ve yumurtlama zorluğu gibi durumlar olabiliyor, verimde düşük oluyor.
E Erdal44 Üyemiz Katılım 28 Tem 2015 Mesajlar 75 Konum Elazığ Adı Erdal Soyadı Topal 12 Mar 2016 #4 Eşi var geçen hafta aşırı derecede kalamar kemiriyor du yuvalık taktım bu gün baktım yumurtlamış
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 13 Mar 2016 #5 Sıkınti yok Kuslar 3-4 ay sonra ciftlesecek duruma gelirler.